Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Καλλονή εσύ; Κούκλος εγώ!!

Με το θέαμα δεν «τρελαθήκαμε». Αλλά σε αυτά τα ματς μετράει η ουσία! Και σε αυτήν, ο Πανθρακικός ήταν ένα... βήμα πάνω από την Καλλονή της οποίας επικράτησε 2-0 και βλέπει... πεντάδα!

Καλλονή εσύ; Κούκλος εγώ!
Νίκη μεγάλης σημασίας πανηγύρισε ο Πανθρακικός στο «σπίτι» του απέναντι στην Καλλονή! Οι Θρακιώτες –που δεν απειλήθηκαν σχεδόν καθόλου- επικράτησαν 2-0 των νησιωτών και με το τρίποντο αυτό ανέβηκαν στην έβδομη θέση της Σούπερ Λίγκας, με 21 βαθμούς!

Ο Κάσες άνοιξε το... δρόμο στο 54’, με τους φιλοξενούμενους να μένουν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Φαρία στο 70’, με αποτέλεσμα η ομάδα του Μάντζιου να «κλειδώσει» τη νίκη στο 76’ με το τέρμα του Χρήστου!

Τέταρτη σερί ήττα στο πρωτάθλημα για τους νεοφώτιστους, που βρίσκονται βέβαια στους 18 πόντους και έχουν μια διαφορά ασφαλείας από τα χαμηλά στρώματα.

Το ματς


Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προδιαγραφές! Γιατί μόλις στο 8’ ο Παπαγεωργίου έπιασε μια κεφαλιά, ο Σιδεράκης χρειάστηκε να επέμβει με δυσκολία κι αφού η μπάλα βρήκε και στο δοκάρι της Καλλονής κατέληξε κόρνερ. Κι ενώ πολλοί ενδεχόμενως πίστεψαν πως η αναμέτρηση θα έχει ενδιαφέρον, λόγω και της πρόωρης καλής στιγμής για τον Πανθρακικό, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη! Ναι μεν οι Θρακιώτες είχαν μια υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο, όμως φάσεις δεν υπήρχαν ούτε για δείγμα, με τους νησιώτες να δίνουν βάση κυρίως στην άμυνά τους.

Και κάπως έτσι, χωρίς φάσεις οδηγηθήκαμε στο ημίχρονο, με τους νησιώτες να προσπαθούν να απειλήσουν κυρίως με μακρινά σουτ, που έφευγαν απελπιστικά άουτ. Οι παίκτες του Μάντζιου μπήκαν με μεγαλύτερη όρεξη στο δεύτερο μέρος και τελικά η υπεροχή τους στο γήπεδο, μετουσιώθηκε σε γκολ. Στο 54’ ο Κάσες βγήκε στην πλάτη της άμυνας της Καλλονής και... φάτσα με τον Σιδεράκη δεν έχασε την ευκαιρία να το «κολλήσει» και να δώσει προβάδισμα στην ομάδα της Κομοτηνής!

Οι νεοφώτιστοι ήταν ακίνδυνοι, δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν φάσεις και δικαιολογημένα είχαν μείνει σε παθητικό ρόλο. Και σα να μην έφτανε ότι βρίσκονταν πίσω στο σκορ, έμειναν και με δέκα παίκτες λόγω –δίκαιης- αποβολής του Φαρία στο 70’. Ο Πανθρακικός δεν έχασε την ευκαιρία κι έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα, προσπάθησε να «τελειώσει» το παιχνίδι. Όπως κι έγινε δηλαδή, όταν έξι λεπτά αργότερα ο Χρήστου νίκησε τον Σιδεράκη –με την δεύτερη- και έκανε το 2-0 που «σφράγισε» το τρίποντο για τους γηπεδούχους, αφού τα εναπομείναντα λεπτά πέρασαν εντελώς διαδικαστικά!




Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Πανθρακικός: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σαρακατσάνος, Χρήστου, Λαδάκης (86’ Μακρυδημήτρης), Ζος, Κάσες (77’ Ζεκίνια), Μπαϊκαρά, Τζάνη (73’ Εμπόου), Ντος Σάντος, Ιγκόρ.

Στον πάγκο: Κουτσόπουλος, Ντιόγκο, Τριανταφύλλου, Χασομέρης

Καλλονή: Σιδεράκης, Στρατης, Λεάντρο, Ποντάνι, Άλβες, Χωριανόπουλος, Φαρία, Λεοζίνιο (75’ Γιουκαρής), Γκαρσία (83’ Γκάσιτς), Μανούσος (69’ Καζάκης), Περόνε.

Στον πάγκο: Χογκ, Αναστασιάδης, Ντος Σάντος, Ντάμπος Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: