Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Ο Φώτσης δίπλα στα παιδιά!

Με τη συμμετοχή του Αντώνη Φώτση πραγματοποιείται το πρόγραμμα «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι».

Ο Φώτσης δίπλα στα παιδιά
Τις κοινωνικές του ευαισθησίες δείχνει ο Αντώνης Φώτσης. Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού συμμετέχει στο πρόγραμμα «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι», που συνεργάζεται με τα Κοινωνικά Παντοπωλεία Αθήνας, Πειραιά και Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια της εκστρατείας «Είναι σημαντικό να Προσφέρεις» με στόχο την ανακούφιση των άπορων οικογενειών που περιθάλπει.

inner

Ο «Μπάτμαν» το Σάββατο από τις 12 το μεσημέρι θα βρεθεί στο κατάστημα Public Ψυχικού σε σχετική εορταστική εκδήλωση. Τη συγκεκριμένη προσπάθεια ενισχύουν επίσης δημοφιλείς εκπρόσωποι των χώρων της τέχνης, των ΜΜΕ και του αθλητισμού, όπως οι Παύλος Τσίμας, Γιάννης Ζουγανέλης, Μαρία Μπεκατώρου και Σμαράγδα Καρύδη.

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και τα Κοινωνικά Παντοπωλεία ενώνουν τις δυνάμεις τους και καλούν τους καταναλωτές να βοηθήσουν μια ή περισσότερες οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη, να αποκτήσουν με αξιοπρέπεια βασικά είδη διαβίωσης.

Για το σκοπό της εκστρατείας, έχουν δημιουργηθεί δυο ειδικές κάρτες, των 5€ και 20€ αντίστοιχα και σύνθημα «Είναι σημαντικό να προσφέρεις» που θα διατίθενται από τα καταστήματα Carrefour και Public Αττικής, Πελοποννήσου και Κρήτης από τις 14 Δεκεμβρίου.

Η εκστρατεία «Είναι σημαντικό να Προσφέρεις» στοχεύει στη βοήθεια άπορων οικογενειών, με σκοπό να ελαφρύνει τον ήδη επιβαρυμένο οικογενειακό προϋπολογισμό των δικαιούχων, να τους βοηθήσει μακροπρόθεσμα να ανακάμψουν από το σοκ της φτώχιας και του κοινωνικού αποκλεισμού, διαφυλάσσοντας την αξιοπρέπειά τους, να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη και να διασφαλίσει τη διαφάνεια στη διαδικασία τροφοδότησης των άπορων οικογενειών!

Τα έσοδα από τις κάρτες «Είναι σημαντικό να προσφέρεις» θα ενισχύουν αποκλειστικά άπορες οικογένειες με παιδιά, - ανεξαρτήτως φυλής, εθνικότητας ή θρησκευτικής πίστης,- που ζητούν βοήθεια από τους συνεργαζόμενους με την Ένωση φορείς. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: