Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Μία από τα ίδια!!

Ισόπαλο (2-2) έληξε το παιχνίδι μεταξύ Εργοτέλη και Απόλλωνα στην Κρήτη για την 16η αγωνιστική. Πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη οι γηπεδούχοι, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν αήττητοι για τέταρτο σερί ματς.

Μία από τα ίδια
Στα αποδυτήρια έμειναν στο δεύτερο ημίχρονο Εργοτέλης και Απόλλων, καθώς ύστερα από ένα χορταστικό πρώτο μέρος, όπου έκλεισε με 2-2, το δεύτερο ήταν «φτωχό» και ύστερα λιγοστές φάσεις δεν άλλαξε κάτι στο σκορ. Δύο γκολ για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» ο Πετρόπουλος, που έχει πλέον τέσσερα στο πρωτάθλημα και για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη από ένα Μπαντιμπαγκά και Πελέ, οποίος σκόραρε και πάλι με φάουλ, για τους Κρητικούς.

Τους 19 πόντους έφτασε στο πρωτάθλημα ο Εργοτέλης και τους 14 ο Απόλλων, μαζεύοντας έξι πόντους στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές.

Αποβλήθηκε στο 80ο λεπτό ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Λόρι Σάντσεζ, καθώς διαμαρτυρήθηκε έντονα, επειδή δεν τήρησε το fair play ο Εργοτέλης σε μια φάση που έμεινε παίκτης της ομάδας του κάτω στο έδαφος, ύστερα από "μονομαχία" με αντίπαλο του.


Το ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ νωχελικά για τις δύο ομάδες. Στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά δεν συνέβη τίποτα αξιοσημείωτο με τον Εργοτέλη να έχει την κατοχή, χωρίς να απειλεί. Ο Απόλλων ήταν στην άμυνα του και δυσκολευόταν να κρατήσει μπάλα.

Από το τέταρτο και μετά το ματς «άναψε» με τις δύο ομάδες να δημιουργούν φάσεις και οι Κρητικοί ήταν ελαφρώς ανώτεροι. Ο Μπαντιμπαγκά που ήταν ο πιο απειλητικός μέχρι εκείνη τη στιγμή για τους γηπεδούχους, ανταμείφθηκε, σκοράροντας στο 16’. Η απάντηση ήταν άμεση με τον Απόλλωνα να ισοφαρίζει με τον Πετρόπουλο στην επόμενη φάση. Οι δύο ομάδες συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό μέχρι λίγο πριν να τελειώσει το ημίχρονο. Ωστόσο, μπήκαν, αλλά δύο γκολ μέσα σε ένα πεντάλεπτο σε ένα χρονικό σημείο, που στο ματς δεν «μύριζε» γκολ.

Ο ρυθμός του πρώτου ημιχρόνου φαίνεται πως κούρασε τις δύο ομάδες και το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε καμία σχέση με το πρώτο. Οι καλές φάσεις μπροστά από τα δύο καρέ ήταν λιγοστές και το παιχνίδι κινήθηκε σε χαμηλή ένταση. Σε αυτό συνέβαλαν οι πολλές διακοπές, λόγω των πολλών φάουλ. Ο Σάντσες έμεινε, όπως φάνηκε, ικανοποιημένος με την εξέλιξη του ματς και τις δύο αλλαγές του, τις έκανε μετά το 80ο λεπτό.





Απόλλων(Σάντσες): Τζόρβας, Χατζηζήσης, Δεληζήσης, Κανακούδης, Κόρμπος, Παντελιάδης, Πετρόπουλος(90’ Παπαζαχαρίας), Αλβάρεζ, Μίνγκας, Φαρινόλα(80’ Μπάρκογλου), Τσοκάνης

Στον πάγκο οι: Γουμαγιάς, Τσεμπερίδης, Τσιλιγκίρης, Διαμαντής, Δημογιάννης

Εργοτέλης(Πετράκης): Αθανασίου, Τζανακάκης, Πίτσος, Γιοβάνοβιτς, Μεχία, Καρντόζο(46’ Αναστασάκος), Βερπακόφσκις(55’ Χαλκιαδάκης), Μπουχαλάκης(88’ Χαντί), Πελέ, Μπαντιμπαγκά, Διαμαντάκος

Στον πάγκο οι: Καβουσάκης, Κοζορώνης, Πάρντο, Ρέντζας,Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: