Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Αποκάλυψη τώρα!!

Τη δημοσιοποίηση του πορίσματος από το διαχειριστικό έλεγχο στην ΠΑΕ Άρης για την τελευταία οκταετία ψήφισαν στην έκτακτη γενική συνέλευση της Κοινωνίας Μελών Άρη τα παρόντα μέλη.

Αποκάλυψη τώρα
Μπορεί ο Άρης να χρειάζεται εδώ και τώρα λύση στα οικονομικής κατά πρώτο λόγο και διοικητικής κατά δεύτερο φύσης προβλήματά του, ωστόσο ο κόσμος του απαιτεί να μάθει και πώς οδηγήθηκε στο σημείο αυτό ο σύλλογος. Για το λόγο αυτό η Κοινωνία Μελών Άρη στη σημερινή έκτακτη γενική συνέλευσή της αποφάσισε ομόφωνα τη δημοσιοποίηση του πορίσματος από το διαχειριστικό έλεγχο στην ΠΑΕ για τη χρήση από το 2004 μέχρι το 2012.

«Ο ορκωτός λογιστής μάς είπε πως υπάρχουν πολλά διαχειριστικά θέματα κι αν θέλουμε να το προχωρήσουμε να το στείλουμε στον οικονομικό εισαγγελέα για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ατασθαλίες», δήλωσε ο πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών, Πάνος Στεφανίδης, και πρόσθεσε: «Εισηγούμαι την παραλαβή του και την παράδοσή του σε εμπειρογνώμονα για το τι μέλλει γενέσθαι, ώστε ενδεχομένως σε νέα συνέλευση να αποφασίσουμε. Υπάρχουν μόνο ενδείξεις για ποινικές ευθύνες. Ζητήσαμε την άποψη του λογιστηρίου της ΠΑΕ».

Παρέμβαση έκανε και ο Λάμπρος Σκόρδας επισημαίνοντας πως «… πρέπει να τελειώσει η ομηρία παραγόντων του Άρη. Η πρότασή μου είναι να δημοσιοποιηθεί σε όλους του πόρισμα. Δεν έχω σε κανέναν ειδικό εμπιστοσύνη. Το τι γράφει το πόρισμα θα πρέπει να το ξέρουν όλα τα μέλη του. Έχω κάνει μηνυτήρια αναφορά για το θέμα του Ολαϊτάν. Το πόρισμα πρέπει να δημοσιοποιηθεί και να μην υπάρχει σπέκουλα και λάσπη».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: