Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

«Να αξιοποιηθεί ο Κάτσε»

14750_main
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ  Μιχάλης Ιορδανίδης και αναφέρθηκε στο φιλικό μεταξύ των βετεράνων του “Δικεφάλου” με τον Λαγκαδά για φιλανθρωπικό σκοπό αλλά και στην περίπτωση του Έργκους Κάτσε.
Αναλυτικά είπε:
Για το παιχνίδι που έγινε μεταξύ των βετεράνων του ΠΑΟΚ και του Λαγκαδά για φιλανθρωπικό σκοπό:
“Όλοι θέλουνε να κερδίσουνε τον ΠΑΟΚ και βάζουμε και νεότερα παιδιά να παίξουν. Αρχικά ζορίστηκα αλλά στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξαν ομάδα οι αντίπαλοι και σκόραρα δύο γκολ. Αγωνίστηκαν παιδιά τα οποία είναι πολύ μεγάλα και δε μπορούν να συνεχίσουν για πολύ καιρό. Βέβαια υπάρχουν και οι νεώτεροι βετεράνοι που ανταποκρίνονται. Πρέπει να παίζουν Έλληνες  καθώς σε λίγο καιρό δε θα υπάρχουν βετεράνοι του ΠΑΟΚ. Μαζευτήκαν κάποια πράγματα και ήταν πολύ σημαντικό αυτό που έγινε. Η φιλοξενία ήταν άριστη και τους ευχαριστούμε όλους για αυτό. Ήταν πολύ σημαντική κίνηση”.
Για την κατάσταση του ΠΑΟΚ στο αγωνιστικό:
“Ο ΠΑΟΚ είναι μέσα στους τρεις στόχους του. Είναι σε καλή κατάσταση επικρατεί πολύ καλό κλίμα καθώς αγωνίζονται πολύ ποδοσφαιριστές όπως ο Πόζογλου και ο Σπυρόπουλος. Πρέπει σήμερα (18/12) να κερδίσει τον Ατρόμητο και να δείξει πως είναι πάνω από αυτόν. Υπάρχει το πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Μπενφίκα όπου ο ΠΑΟΚ θα δείξει την δύναμη του. Τέλος είναι και το διπλό παιχνίδι με τον Ηρακλή για το κύπελλο όπου εύκολα δύσκολα πιστεύω θα κερδίσει καθώς ο Ηρακλής δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Τον Ιανουάριο χρειάζεται να αποκτήσει κάποιους παίκτες  ιδιαίτερα στον άξονα”.
Για την περίπτωση του Κάτσε:
“Από ότι διάβασα θα αγωνιστεί ο Κάτσε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Ο παίκτης αποτελεί περιουσιακό στοιχείο της ομάδας και θεωρώ πως πρέπει είτε να παίζει είτε να μεταπωληθεί. Θεωρώ πως θα παίξει για λόγους ουσίας και όχι απλά για να τον δούνε κάποιοι. Αν αποφασιστεί πως δε γίνεται να παίξει πρέπει άμεσα να μεταπωληθεί και να αποκτηθεί παίκτης στην ίδια θέση. Μη ξεχνάμε πως είναι ένας πολύ καλός παίκτης νεαρός και βασικός στην Εθνική Αλβανίας”.
Για τους Λούκας και Στοχ:
“Ο Λούκας και ο Στοχ  έδειξαν με την Καλλονή πως είναι καλοί παίκτες. Το θέμα είναι να δείχνουν πως είναι καλοί παίκτες και στα δύσκολα παιχνίδια όπως με τον Ατρόμητο η ακόμα και με τον Ολυμπιακό και τη Μπενφίκα. Έχουν βαριά συμβόλαια και θα έπρεπε να παίρνουν την ομάδα στις πλάτες τους όπως πήρε τον Ολυμπιακό ο Σαβιόλα στο Τσάμπιονς Λιγκ”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: