Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

«Αλλάζει το παιχνίδι ο Λούκας»

8f6959abc814be0b86fec9e59418aa81_XL
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο Ιταλός ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου, Στέφανο Ναπολεόνι και αναφέρθηκε στο παιχνίδι της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά, όσα είπε ο Στέφανο Ναπολεόνι:
Για το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον ΠΑΟΚ: “Είναι πολύ δύσκολο για τον Ατρόμητο, αλλά και όχι εύκολο για τον ΠΑΟΚ. Η ψυχολογία μας είναι πολύ ανεβασμένη, κερδίσαμε εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό και θα πάμε να κερδίσουμε  κι αυτό το παιχνίδι”.
Για το που μπορεί να κριθεί το παιχνίδι: “Ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός σε όλες τις γραμμές. Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε ήρεμοι, να αναπτυχθούμε με ψυχραιμία, να εκμεταλλευτούμε τα λάθη του ΠΑΟΚ και με τις αντεπιθέσεις να δημιουργήσουμε προβλήματα”.
Για τους πιο επικίνδυνους παίκτες του ΠΑΟΚ: “Υπάρχουν παίκτες που με μια ενέργεια τους μπορούν να αλλάξουν το παιχνίδι. Ο Λούκας είναι ένας από αυτούς, όπως και ο Στοχ ο οποίος ευτυχώς για μας δεν θα παίξει. Πολύ επικίνδυνοι είναι οι Αθανασιάδης και Σαλπιγγίδης”.
Για το αποτέλεσμα που προβλέπει: “Ελπίζω ότι θα κερδίσει ο Ατρόμητος, αλλά με βάση τη λογική προβλέπω ισοπαλία”.
Για το αν μπορεί να κυνηγήσει τη δεύτερη θέση ο Ατρόμητος: “Ξέρουμε πως ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ ισχυρή ομάδα και θα προσπαθήσουμε όσο μπορούμε για να φτάσουμε όσο το δυνατό πιο ψηλά. Εμείς βασιζόμαστε στο σύνολο και αν παίξουμε, όπως με τον Παναθηναϊκό, μπορούμε να πετύχουμε κάτι”.
Για το γεγονός πως πολλές ομάδες χάνουν εύκολα από τον Ολυμπιακό: “Είναι ένα δύσκολο ερώτημα. Εμείς πέρυσι κερδίσαμε στο Καραϊσκάκη και φέτος πάλι κάναμε καλό παιχνίδι και ηττηθήκαμε από δύο στημένες φάσεις. Ίσως πολλές ομάδες θεωρούν πως ο Ολυμπιακός είναι πολύ ισχυρός και δε προσπαθούν καν”.
Για το γεγονός πως δείχνει το τατουάζ με το Κολοσσαίο όποτε σκοράρει: “Το κάνω αυτό γιατί είμαι φανατικός Ρωμαίος και έτσι θεωρώ πως κουβαλάω μαζί μου και την πόλη μου και τους ανθρώπους που αγαπάω. Μ’ αυτόν τον τρόπο πανηγυρίζω μαζί τους”.
Για το γεγονός πως φοράει τη φανέλα με το νούμερο 1: “Είναι μεγάλη ιστορία αυτή. Όταν πήγα στον Λεβαδειακό ζήτησα το νούμερο 10, αλλά μου είπαν πως είναι του προέδρου. Έτσι, πήρα για διασκέδαση το νούμερο 1, κάτι που είναι ασυνήθιστο, αλλά μου έχει μείνει μέχρι και τώρα και μου αρέσει”.
Για το γεγονός ότι είχε βρεθεί κοντά στον ΠΑΟΚ πριν δύο χρόνια: “Πριν δύο χρόνια είχα συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ, αλλά τελικά δεν μ’ άφησε ο Λεβαδειακός…”.
Για τον τραυματισμό του: “Δυστυχώς, δεν θα παίξω με τον ΠΑΟΚ, αν και θέλω πάντα να παίζω κόντρα σε δυνατές ομάδες. Έχω επιστρέψει στις προπονήσεις, ελπίζω να έχω κάποιο χρόνο στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό και να είμαι έτοιμος τη νέα χρονιά”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: