Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

«Στην Βραζιλία να γίνω ο κορυφαίος»

maro-balotelli
Στο Μουντιάλ της Βραζιλίας θέλει ο Μάριο Μπαλοτέλι να δείξει την αξία του και να καθιερωθεί ως ο κορυφαίος επιθετικός στον κόσμο. 
Μιλώντας στην αγγλική εφημερίδα ”SUN” εκτός από τις φιλοδοξίες του, μίλησε για το πρώην συμπαίκτη του Τζο Χάρτ, ενώ χαρακτήρισε  ανώτερη την Ιταλία από την Αγγλία που θα βρει ως αντίπαλο στον όμιλο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιταλού:
«Η Βραζιλία είναι η τέλεια στιγμή για να καθιερώσω τον εαυτό μου, ως νούμερο ένα επιθετικό στον κόσμο. Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι εκεί που θέλω να αφήσω το στίγμα μου. Οι καλύτεροι παίκτες πάντα παίζουν στα μεγαλύτερα γήπεδα»,
Για την αναμέτρηση με την Αγγλία:
«Αυτό που θα πω είναι ότι πιστεύω ότι είμαστε πιο δυνατή ομάδα από την Αγγλία και ιστορικά πάντα αποδίδουμε καλύτερα από εκείνους σε μεγάλες διοργανώσεις»
Για τον Χάρτ είπε:
«Για μένα δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Τζο πρέπει να είναι το νούμερο ένα για την Αγγλία στην Βραζιλία. Είναι ο καλύτερος Άγγλος τερματοφύλακας και ο καλύτερος στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι καλύτεροι παίκτες στον κόσμο μπορεί να κάνουν λάθη, αλλά κάποιος με την κλάση του Τζο πάντα θα το ξεπερνά».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: