Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Τζενάμο: «Δεν αλλάζει κάτι στη Λεωφόρο»

Σίγουρος ότι ο Ατρόμητος μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από τη Λεωφόρου, όπου αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό, εμφανίστηκε ο Λουίτζι Τζενάμο.

Τζενάμο: «Δεν αλλάζει κάτι στη Λεωφόρο»
Τη βεβαιότητα ότι ο Ατρόμητος μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα μέσα στη Λεωφόρο, κόντρα στον Παναθηναϊκό, εξέφρασε ο Λουίτζι Τζενάμο.

«Εμείς έχουμε αποδείξει ότι πάμε σε κάθε γήπεδο να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς», τόνισε ο Ελληνοϊταλός τερματοφύλακας των Περιστεριωτών και πρόσθεσε:

«Κι εμείς ασφαλώς θα πάμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζενάμο στο Novasports

Λουίτζι η ομάδα προέρχεται από ένα πολύ καλό αποτέλεσμα με τον ΟΦΗ, παιχνίδι στο οποίο πήγαν όλο βάσει σχεδίου. Είναι ζητούμενο πλέον η διάρκεια;

«Από την αρχή ζητούσαμε διάρκεια. Ερχόμαστε όχι μόνο από ένα καλό αποτέλεσμα αλλά και από μια πολύ καλή εμφάνιση. Αυτό είναι το ζητούμενο, η απόδοση να συνδυάζεται με το αποτέλεσμα, με τους βαθμούς και με τα γκολ μέσα στο γήπεδο. Δεν θέλουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Θεωρώ ότι σε γενικές γραμμές το έχουμε καταφέρει».

Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ ανέδειξε και το γεγονός ότι ο Ατρόμητος έχει δύο ισάξιες εντεκάδες.

«Παρόλο που δεν έχουμε μεγάλο αριθμητικά ρόστερ, άποψή μου είναι ότι έχουμε ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ και έχουμε και αρκετά παιδιά που μπορούν να αγωνιστούν σε διάφορες θέσεις και αυτό δίνει μία επιπλέον δύναμη στα χέρια του προπονητή μας».

Πως περιμένεις το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, που είναι ανεβασμένος σε σχέση με πέρσι αλλά και με την αρχή της σεζόν;

«Εμείς έχουμε αποδείξει ότι πάμε σε κάθε γήπεδο να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, έχει ένα κράμα έμπειρων και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών. Η Λεωφόρος του δίνει μια έξτρα δυναμική και το γνωρίζουμε αυτό. Κι εμείς ασφαλώς θα πάμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Πόσο εύκολο είναι ο Ατρόμητος να ακολουθήσει την δική του τακτική σε ένα από τα πιο απαιτητικά ματς του πρωταθλήματος;

«Το πως θα προσαρμοστούμε στον αντίπαλο αυτό είναι δουλειά του προπονητή. Εάν δείτε την εντεκάδα μας, τα περισσότερα παιδιά είμαστε πολύ έμπειροι ποδοσφαιριστές, δεν είμαστε και μικροί σε ηλικία, έχουμε παίξει αρκετά τέτοια παιχνίδια, οπότε αυτό είναι άλλο ένα, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο για μας».

Ο Παναθηναϊκός σου έχει κάνει εντύπωση την φετινή σεζόν;

«Η δύναμη της έδρας του δίνει μια ιδιαίτερη δυναμική κι αυτό βοηθάει την ομάδα».

Τί να περιμένει ο κόσμος του Ατρόμητου γι' αυτό το παιχνίδι;

«Συγκέντρωση και πειθαρχία».

Γεμάτο γήπεδο αναμένεται, αυτό αυξάνει τις απαιτήσεις και το κίνητρο ή προσδίδει άγχος;

«Όπως και να' χει, το δεδομένο είναι ότι οι ποδοσφαιριστές θέλουμε γεμάτα γήπεδα. Είτε μας προσδίδει άγχος, είτε αυξάνει τις απαιτήσεις, το ρεζουμέ στο τέλος της ημέρας είναι ότι θέλουμε γεμάτα γήπεδα κι ας είναι κι από αντιπάλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: