Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Γρόλλιος στο Metropolis: «Καμία εκτίμηση πριν την τελική απόφαση»

Ο Χρήστος Γρόλλιος ήταν παρών στην ακροαματική διαδικασία για το άρθρο 99, αλλά είναι φανερά συγκρατημένος για την τελική απόφαση, μη θέλοντας να προδικάσει τίποτα. Ο έμπειρος νομικός μιλώντας στο «Αθλητικό Μετρόπολις» και την εκπομπή «ΤρίτοΗμίχρονο» τονιζοντας:

“Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι. Περιμένω το αποτέλεσμα και μετά θα κρίνω το οτιδήποτε. Ό,τι και να λέμε τώρα, αν υπάρξει κάτι άλλο, δεν θα ισχύουν. Υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία, το νομικό επιτελείο και η οικονομική υπηρεσία της ΚΑΕ έκανε ότι καλύτερο μπορούσε και ελπίζουμε να υπάρχει κάτι θετικό στην τελική απόφαση. Επίσης υπάρχει και το σοβαρό προηγούμενο της ΠΑΕ, που μας κάνει ιδιαίτερα συγκρατημένους. Πρέπει να πως ό,τι ήταν απαραίτητο να γίνει, έγινε. Δεν θα μπορούσε να είναι πιο έτοιμη η ΚΑΕ. Από εκεί και πέρα είμαστε σε αναμονή της απόφασης.

Η πρόεδρος ήταν αρκετά λεπτομερής στις ερωτήσεις της και θέλησε να είναι ενήμερη για όλα τα στοιχεία που κατατέθηκαν στο φάκελο. Όλες οι συμφωνίες που παρουσιάζονται είναι καταγεγραμμένες, ενώ θα πρέπει να αναφερθεί ότι το ποσοστό με τους πιστωτές έχει ανέβει πάνω από 80% . Έγιναν και συμφωνίες εκ των υστέρων και πλέον είμαστε κοντά στο 90%. Το δικαστήριο θα κρίνει τα στοιχεία που έχουμε προσκομίσει. Θεωρώ πως ήμασταν σαφείς και ξεκάθαροι. Η απόφαση θα βγει σ? έναν με δύο μήνες. Δεν υπήρξε καμία παρέμβαση. Αυτό δείχνει ότι η ΚΑΕ δεν είχε κάποιον που να θεωρεί πως δεν πρέπει να μπει στο άρθρο 99. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα είναι θετική η έκβαση της υπόθεσης. Το αίτημα μας είναι δίκαιο και νόμιμο, αλλά αυτό θα αποφασιστεί από το δικαστήριο. Μέχρι να βγει η τελική απόφαση”.

Ο Χρήστος Γρόλλιος ρωτήθηκε και τι γίνεται με το καθεστώς προστασίας της ΠΑΕ από τους πιστωτές που θα θελήσουν να εξοφληθούν, αλλά τόνισε ότι είναι που δεν χειρίζεται ο ίδιος τυπικά και δε θέλησε να αναφερθεί εκτενέστερα. Για την αναφορά της ΚΑΕ σχετικά με τον Νίκο Γκάλη τόνισε:

«Η ΚΑΕ αναφέρθηκε στην αίγλη του μπασκετικού Άρη, μέρους του οποίου είναι και ο Νίκος Γκάλης. Δε χρησιμοποίησε το όνομά του, όμως, η τιμή του Νίκου Γκάλη έγινε με ενέργειες της τωρινής διοίκησης, που δείχνει ότι ξέρει να σέβεται την ιστορία της. Αυτό είναι ένας ακόμη σύμμαχος, που ενισχύει το προφίλ της ομάδας για το πλάνο βιωσιμότητας που έχει», τονίζοντας «εν κατακλείδι». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: