Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Φωτογραφίες – ντοκουμέντο!!

1463958_190220921180719_927715659_n1
Το ενδιαφέρον για την ΠΑΕ Άρης είναι στα ύψη και όλοι περιμένουν πλέον την έλευση του Γιάννη Κωνσταντινίδη στη Θεσσαλονίκη, για να μάθουν εάν θα επενδύσει τελικά στον Άρη ή όχι!
Στην πρώτη από τις φωτογραφίες, που δημοσιεύει ΠΡΩΤΑ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το www.arenafm.gr (κάποιοι που “πουλάνε” ‘Αρη και το έκαναν αυτό επάγγελμα τους, μάλλον μπέρδεψαν τα ΜΜΕ με την κοινωνική δικτύωση, όπου διαπρέπουν εδώ και καιρό…) , εμφανίζεται ο κ. Κωνσταντινίδης μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης κ. Δημήτρη Ηλιάδη και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ κ. Αθανάσιο Αθανασιάδη να γευματίζουν τον περασμένο Σεπτέμβριο, σε ταβέρνα της Θεσσαλονίκης. Στη δεύτερη φωτογραφία, στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης στο “Κλέανθης Βικελίδης” διακρίνεται ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης να συζητά με τον πρώην βουλευτή και πρόεδρο του κόμματος «Νέα Μέρα», Χρήστο Ζώη, παρουσία του κ. Γιάννη  Κωνσταντινίδη, ο οποίος είναι στέλεχος του ιδίου κόμματος και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Γιάννης Κωνσταντινίδης αναμένεται τη Δευτέρα (16.12) να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.




Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: