Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

ΠΑΟΚ, Γκαρσία... πού πάει η ιστορία;

Ο Ιβάν Σαββίδης έμπλεξε για τα καλά. Από τη μία ο Στέφενς που δεν... μασάει και από την άλλη ο τρελός και αγαπητός στην κερκίδα Πάμπλο. Νέοι μπελάδες! Άνω – κάτω είναι έτοιμος να γίνει ο ΠΑΟΚ με το θέμα του Πάμπλο Γκαρσία, το οποίο ήρθε και πάλι στην επιφάνεια αυτές τις ημέρες. Βέβαια, η αλήθεια είναι πως εδώ και τουλάχιστον δύο εβδομάδες υπήρχαν... υπονοούμενα και «υστερόγραφα» για το «μπαμ» που έρχεται, αν και στην «οικογένεια» του Δικεφάλου έκαναν τα πάντα για να σβήσουν την φωτιά.
Όπως έγραφε όμως και χθες στο άρθρο του εδώ στον σκύλο ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας, έφεραν πίσω τα συνθήματα στην Τούμπα για τον «Πάμπλο – Γκαρσία- Τρομοκρατία». Όσο ο ΠΑΟΚ ήταν κοντά στον Ολυμπιακό και όσο έπαιρνε νίκες, κανείς (μέσα και έξω) από την ομάδα, δεν ασχολούνταν με τα παράπονα του Πάμπλο. Οι τελευταίες όμως «γκέλες» και η κακή εμφάνιση της ομάδας, είχαν ως συνέπεια κάποιοι από τους οπαδούς να θυμηθούν τον αγαπητό στην εξέδρα Γκαρσία!
Για αυτό και ο Στέφενς αποφάσισε να τον βγάλει στην... σέντρα, λέγοντας δύο φορές το βράδυ της Πέμπτης «ελάτε να τον δείτε στην προπόνηση». Με την ατάκα αυτή είναι ξεκάθαρο πως ανοίγει έναν πόλεμο που στο τέλος θα υπάρχει νικητής και ηττημένος. Γιατί ακόμα και... χθες να ήρθες στον ΠΑΟΚ, είναι αδύνατον να πιστεύεις πως ο Πάμπλο θα άφηνε την ατάκα αυτή αναπάντητη! Ο Γκαρσία φυσικά και ενημερώθηκε (σ.σ. με το F5 είναι άραγε πάνω από τα σάιτ;) και έτσι σήμερα ξεκαθάρισε πως δεν προπονείται, ενώ ζήτησε και συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη!
Το θέμα λοιπόν περνάει (και πάλι) στην κορυφή του συλλόγου. Ο Ιβάν πρέπει να βρει λύση και μάλιστα οριστική. Από τη μία έχει τον Στέφενς που έχει ξεκαθαρίσει πως δεν υπολογίζει στον Ουρουγουανό και από την άλλη τον Πάμπλο που σίγουρα πλέον δεν θα θέλει να ξαναπάει σε προπόνηση μετά τα όσα ειπώθηκαν για αυτόν.
Και εδώ είναι το... δύσκολο σταυροδρόμι. Τι πρέπει να κάνει λοιπόν ο Ιβάν; Να αφήσει τον Γκαρσία να φύγει τον Ιανουάριο και να στεναχωρήσει ένα μέρος της εξέδρας ή να τον πείσει να μείνει στην ομάδα, αλλά από άλλο πόστο; Ο Σαββίδης, την ίδια περίοδο με πέρυσι, πρέπει και πάλι να βρει λύση στο θέμα του Πάμπλο που είναι... έτοιμος να εκραγεί. Όπως φαίνεται από το αποτέλεσμα, πέρυσι δεν διάλεξε τον σωστό δρόμο. Φέτος άραγε θα τα καταφέρει;
ΥΓ. Ο Γκαρσία μπορεί όντως σαν παίκτης να μην μπορεί να βοηθήσει, αν και με το κέντρο του σημερινού ΠΑΟΚ υπάρχουν αρκετές ενστάσεις για αυτό. Εξωαγωνιστικά όμως δεν... μετράει πια; Δηλαδή κανείς δεν σκέφθηκε πως είναι πιο αγαπητό πρόσωπο από τον Ολίσε; Είναι δυνατόν να υπάρχει φωτογραφία του Λιβεριανού στο σάιτ της ομάδας και όχι του Πάμπλο;
ΥΓ1. Γιατί ο Στέφενς δεν δίνει ένα γεμάτο 90λεπτο στον Γκαρσία; Αν είναι τόσο χάλια όσο ισχυρίζεται, θα βγει από πάνω και το θέμα θα λυθεί οριστικά.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: