Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Δεν υπάρχουν γιορτές…!!

Καθημερινές είναι οι επαφές και οι συναντήσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη για το θέμα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Σε πρώτο πλάνο οι μελέτες για τους «κιτρινόμαυρους».

Δεν υπάρχουν γιορτές…
Για ορισμένους ανθρώπους οι γιορτές των Χριστουγέννων αποτελούν μία ευκαιρία ξεκούρασης και διέξοδο να ξεφύγουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Δεν ισχύει το ίδιο για εκείνους που έχουν αναλάβει να πραγματοποιήσουν το όνειρο χιλιάδων οπαδών της ΑΕΚ, που δεν είναι άλλο από την κατασκευή του γηπέδου της ομάδας στην ιστορική της έδρα.

Άλλωστε, το επόμενο δεκαπενθήμερο θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό και για αυτό τον λόγο ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει καθημερινές συναντήσεις με τους συνεργάτες του.

Ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» ενημερώνεται εκτενώς και δίνει κατευθύνσεις στον αρχιτέκτονα της «Αγια-Σοφιάς», Θανάση Κυρατσού, και τον πρότζεκτ μάνατζερ του έργου, Δημήτρη Ανδριόπουλο. Πρόθεση του γνωστού επιχειρηματία είναι όλα να είναι στην εντέλεια, ώστε να είναι ολοκληρωμένος ο φάκελος για την κατασκευή του γηπέδου.

Οι προμελέτες έχουν κατατεθεί και έχουν εγκριθεί από τα αρμόδια Υπουργεία, την Περιφέρεια Αττικής και τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας.

Πλέον εκείνο που απομένει είναι να κατατεθούν οι τελικές μελέτες, όμως πρόκειται για ένα κομβικό σημείο του συγκεκριμένου έργου, και για αυτό τον λόγο όλοι οι συνεργάτες του Μελισσανίδη εργάζονται πυρετωδώς για την επιτυχία τους.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για διάφορες μελέτες, όπως κυκλοφοριακές, περιβαλλοντικές και γενικά ό,τι πρέπει να βρίσκεται σε ένα τόσο μεγάλο έργο, όπως είναι η κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: