Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Ψωμιάδης: «Ασύστολο ψεύδος ότι έβρισα την ΑΕΚ»

Καμία δόση αλήθειας δεν έχουν τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έβρισε την ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Μάκη Ψωμιάδη. «Ο Οικονομόπουλος επιδιώκει την καταστροφή της», όπως αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του.

Ψωμιάδης: «Ασύστολο ψεύδος ότι έβρισα την ΑΕΚ»
Σε κατηγορηματική διάψευση των πληροφοριών ότι έβρισε την ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της δίκης για την υπόθεση υπεξαίρεσης απ' τα ταμεία της, προχώρησε ο Μάκης Ψωμιάδης.

Με γραπτή δήλωση, ο πρώην παράγοντας χαρακτηρίζει συκοφαντία και ασύστολο ψεύδος το ότι μίλησε έτσι για την «Ένωση».

Αφού απέδωσε, δε, το σχετικό δημοσίευμα της «Ελευθεροτυπίας» σε προσπάθεια του Χάρη Οικονομόπουλου να στρέψει τον κόσμο εναντίον του και τόνισε πως οι υπόλοιπες ενέργειές του δείχνουν πως εκείνος θέλει να καταστρέψει την ΑΕΚ, τόνισε πως τέτοια «ψεύδη» θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική του ακεραιότητα.


Αναλυτικά η δήλωση Ψωμιάδη

«Με τεράστια οργή και αγανάκτηση πληροφορήθηκα σήμερα το απόγευμα ότι στην ηλεκτρονική σελίδα της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» αναρτήθηκαν ασύστολα σε βάρος μου ψεύδη και συκοφαντίες, που αναπαρήχθησαν σε όλο το διαδίκτυο.

Συγκεκριμένα, δημοσιεύτηκε ότι εγώ, απευθυνόμενος στον εκδότη της «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ» Χάρη Οικονομόπουλο, δήθεν εξύβρισα την ΑΕΚ με αχαρακτήριστες λέξεις, τις οποίες δεν τολμώ καν να αναφέρω στην παρούσα δήλωσή μου.

Πρόκειται για μία ακόμη απόδειξη της εμπάθειας του κ. Οικονομόπουλου στο πρόσωπό μου και της προσπάθειάς του να στρέψει τον κόσμο της ΑΕΚ εναντίον μου, την ώρα που αυτός με τις ενέργειές του και την αγωγή που άσκησε εναντίον της ΑΕΚ, με την οποία ζητά την ακύρωση της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της για τη λύση της εταιρίας, επιδιώκει την απόλυτη καταστροφή της.

Εκμεταλλεύτηκε το γεγονός της απουσίας δημοσιογράφων στη σημερινή δίκη, πλην μίας δημοσιογράφου της δικής του εφημερίδας του, για να διαδώσει τα ψεύδη του. Δηλώνω ότι θα στραφώ δικαστικά εναντίον του για τα ψεύδη αυτά, τα οποία, εκτός των άλλων, θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα και τη ζωή της οικογένειάς μου.

Αθήνα, 13.12.2013

Μάκης Ψωμιάδης»

Δεν υπάρχουν σχόλια: