Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Μόνο νίκη θέλει ο Πλατανιάς!!

Με στόχο τη δεύτερη εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, ο Πλατανιάς υποδέχεται το Σάββατο στις 15:00 την Skoda Ξάνθη για την 15η αγωνιστική.

Μόνο νίκη θέλει ο Πλατανιάς
Μετά την ήττα στη Λιβαδειά οι Χανιώτες δεν έχουν άλλα περιθώρια και γι’ αυτό θέλουν τη νίκη πάση θυσία κόντρα στην ακριτική ομάδα. Ο Νίκος Αναστόπουλος προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο ανάπτυξης του Πλατανιά στις τελευταίες προπονήσεις, ενώ δούλεψε αρκετά στις στημένες φάσεις.

Εκτός βρίσκονται οι τραυματίες Νταβίντ Θέρα, Τόνι Μοράλ και Θωμάς Ναζλίδης, οι οποίοι ακολουθούν το ατομικό τους πρόγραμμα. Ο Έλληνας τεχνικός ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό για να καταφέρει ο Πλατανιάς να επιστρέψει στις νίκες και να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη.

Μετά την τελευταία προπόνηση της Παρασκευής που έγινε στο δημοτικό γήπεδο του Μάλεμε ο Νίκος Αναστόπουλος ανακοίνωσε τους δεκαεννιά παίκτες της αποστολής. Ο λόγος για τους: Αγκιλέρα, Γιακουμάκη, Γιωργαλλίδη, Γουνδουλάκη, Δημήτρη, Ζουμπουλάκη, Ιντζίδη, Κατάι, Μπέλιτς, Μπεριάν, Περιστερίδη, Πόποβιτς, Ραφαέλ, Σιώπη, Σούκια, Τέτε, Τόρες, Φαΐσκα, Φερνάντες. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: