Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

“Να πάρει αποφάσεις ο Γκαρσία”

14750_main
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μιχάλης Ιορδανίδης, και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο παιχνίδι με την Άλκμααρ, αλλά και στην περίπτωση του Πάμπλο Γκαρσία.
Αναλυτικά είπε:
Για το αποτέλεσμα του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Άλκμααρ:
“Το τελικό αποτέλεσμα θεωρώ πως είναι δίκαιο άσχετα αν ήρθε στο 93′. Ο ΠΑΟΚ ήθελε το παιχνίδι ενώ η Άλκμααρ έδωσε ευκαιρίες σε κάποιους ποδοσφαιριστές. Βέβαια οι Ολλανδοί είναι Ολλανδοί και παίζουν πολύ καλά παρά τις όποιες αλλαγές που κάνουν”.
Για την εικόνα του ΠΑΟΚ:
“Υπάρχει η κούραση που είναι σημαντικός παράγοντας. Ο Λίνο είναι σε μεγάλη ηλικία, ο Αθανασιάδης έχει κουραστεί και οι Λούκας και Στοχ δεν έχουν βρει τον καλό τους εαυτό. Ο Κωνσταντινίδης δεν είχε παίξει για πολύ καιρό και δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί. Βέβαια η ομάδα έχει μέταλλό και διεκδικεί τα παιχνίδια μέχρι το τέλος κάτι που είναι πολύ θετικό”.
Για την σημασία της πρόκρισης του ΠΑΟΚ:
“Είναι πολύ σημαντικό που πέρασε ο ΠΑΟΚ. Σίγουρα αν έβγαινε πρώτος θα έπαιρνε κάποια παραπάνω χρήματα και ίσως να απέφευγε περισσότερους δύσκολους αντιπάλους. Βέβαια εκτός από μερικές ομάδες όλες είναι σε υψηλό επίπεδο”.
Για την απόδοση του Στοχ:
“Ο Στοχ είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής όπως πρέπει να είναι πιο διεισδυτικός και επιθετικός στο ένας εναντίον ενός. Πολλές φορές όμως διεισδύει προς τα μέσα και γίνεται προβλέψιμος. Θέλει το παιδί να παίξει και δίνει τα πάντα όμως ο ΠΑΟΚ περιμένει περισσότερα καθώς παίρνει και πολλά χρήματα”.
Για την πολύ καλή εμφάνιση του Πόζογλου:
“Ο Στεφενς έβαλε τον μικρό ο οποίος έδειξε πολύ καλά στοιχεία, ήταν καλός στο ένας εναντίον ενός και έβαλε και το γκολ. Του δόθηκε ευκαιρία από τον Στέφενς και πιστεύω πως θα του δοθούν και άλλες μελλοντικά. Βλέπουμε πως πολλά νέα παιδιά μπαίνουν σιγά σιγά στην πρώτη ομάδα κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να επενδύει στους μικρούς ο ΠΑΟΚ κάτι που είναι πολύ σημαντικό και φαίνεται πως θέλει να το κάνει ο Ιβάν Σαββίδης καθώς δημιουργεί καινούριο αθλητικό κέντρο από ότι ακούω”.
Για το αν μπορεί να προσφέρει ο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ:
“Ο Γκαρσία είναι ένας τεράστιος ποδοσφαιριστής ο οποίος όμως είναι σε μεγάλη ηλικία. Για να βάζει ο Στέφνες τον Λίνο και όχι τον Γκαρσία θα πει ότι κάτι βλέπει στην προπόνηση. Ίσως να μη μπορεί να ανταποκριθεί πλέον στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Πρέπει ο ίδιος ο Γκαρσία να αποφασίσει τι πρέπει να κάνει για να μη διχάζει τον κόσμο και την ομάδα”.
Για την ανάγκη να έρθουν προσθήκες στον “Δικέφαλο”:
“Ο ΠΑΟΚ θέλει οπωσδήποτε προσθήκες στον άξονα. Πρέπει να υπάρχουν παίκτες οι οποίοι θα ξεκουράζουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Παίκτες όπως Λάζαρ και Τζιόλης είναι εξαιρετικοί όμως παίζουν Εθνικές και θέλουν και ανάσες. Επίσης και στην επίθεση πρέπει να γίνουν προσθήκες που θα βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ να αποδίδει καλύτερα στην συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: