Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

«Σφήνα» ΠΑΟΚ για Πελέ, αλλά…!!

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Πελέ, αν και δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν θα ενταχθεί τον Γενάρη ή το καλοκαίρι στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ. «Κλειδί» η αποχώρηση κάποιου χαφ.

«Σφήνα» ΠΑΟΚ για Πελέ, αλλά…
Τα τυπικά φαίνεται πως έχουν απομείνει για να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού ο Πελέ, σύμφωνα με πληροφορίες η SportDay.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ επιχείρησε νέα «σφήνα», προσφέροντας ένα ποσό της τάξεως των 400.000 ευρώ (χωρίς σε αυτό να υπολογίζονται τα οφειλόμενα από την μεταγραφή του Κουτσιανικούλη) και οι Πειραιώτες προσφέρουν 600.000 ευρώ για τον Πορτογάλο χαφ, με τους Ηρακλειώτες να προτιμούν σαφώς τα περισσότερα μετρητά.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο δεν έχουν επιβεβαιώσει το παραμικρό, όμως όλα δείχνουν ότι η υπόθεση εξαρτάται καθαρά από την διάθεση των νταμπλούχων Ελλάδας.

Το πρόβλημα, όμως, είναι ότι στο χώρο της μεσαίας γραμμής υπάρχουν πολλοί παίκτες, όπως ο Εντινγκά, ο Μασάντο και ο Γιαταμπαρέ (δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του Σάμαρη ή του Μανιάτη).

Μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει κάποιος ποδοσφαιριστής, την ώρα που ο 26χρονος άσος φέρεται να έχει διαμηνύσει στους Πειραιώτες ότι «εγώ θα παίξω αμέσως και θα βοηθήσω την ομάδα».

Την ίδια ώρα, στο Ηράκλειο υποστηρίζουν ότι εντός των ημερών θα τελειώσει η συγκεκριμένη υπόθεση και το διαδικαστικό με τον Μέντεζ, ο οποίος κατέχει μέρος των δικαιωμάτων του Πελέ και σύντομα θα «πέσουν» τις επόμενες ημέρες. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: