Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

«Να είμαστε ο εαυτός μας»

Το πιο σημαντικό παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League είναι αυτό που θα γίνει στη Λεωφόρο μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ατρόμητου.

«Να είμαστε ο εαυτός μας»
Ο Ατρόμητος θα διεκδικήσει τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό και ο Κώστας Γιαννούλης, μιλώντας στη Nova, εξηγεί πώς θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο βασικός αριστερός μπακ χαφ της ομάδας του Περιστερίου στέκεται στις δυσκολίες του ματς και σχολιάζει τον νεανικό Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Κώστα Γιαννούλη στη Nova

Η ομάδα προέρχεται από ένα πολύ καλό παιχνίδι που φάνηκε ότι ο Γιώργος Παράσχος μπορεί να βασίζεται πλέον σε όλο της το ρόστερ, είναι έτσι;

«Με τον ΟΦΗ απέδειξαν πολλά παιδιά ότι αξίζουν να είναι στο ρόστερ μας, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο έτοιμοι κι αυτό είναι χαρά για την ομάδα μας γιατί ξέρουμε ότι μπορούμε να βασιζόμαστε και στους 25 παίκτες που έχει στο ρόστερ της».

Η εμφάνιση κόντρα στον ΟΦΗ είναι η εμφάνιση που θέλετε να έχετε σε διάρκεια στο πρωτάθλημα;

«Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση και μια νίκη που την χρειαζόμασταν. Θέλω να συνεχίσουμε σε αυτόν τον ρυθμό και ευελπιστώ να το κάνουμε και στο ματς με τον Παναθηναϊκό».

Δύσκολο ματς το Σάββατο, ματς τρίτης θέσης και ντέρμπι της αγωνιστικής. Έτσι το βλέπετε κι εσείς;

«Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα φέτος. Παίζει σε ένα ιστορικό γήπεδο με τον κόσμο στο πλευρό του. Αλλά από εκεί και πέρα εμείς πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και ευελπιστώ να είμαστε εμείς αυτοί που θα νικήσουνε».

Πως σου φαίνεται φέτος αυτός ο νεανικός Παναθηναϊκός;

«Εμένα με χαροποιεί γιατί έδωσε ευκαιρίες σε πολλά νέα παιδιά που δείχνουν ότι μπορεί να ανταπεξέλθουν σε μία τόσο μεγάλη ομάδα».

Έχεις ξαναπαίξει στη Λεωφόρο;

«Ναι έχω ξαναπαίξει όταν αγωνιζόμουν στον Ηρακλή. Είναι μια πάρα πολύ δυνατή έδρα, ο κόσμος είναι πολύ κοντά στον αγωνιστικό χώρο, σίγουρα αυτό είναι υπέρ του Παναθηναϊκού, αλλά και για μας είναι ωραίο ώστε να μπορέσουμε να συμβάλλουμε για να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και να χαιρόμαστε που υπάρχει κόσμος στο γήπεδο».

Τι πρέπει να κάνει ο Ατρόμητος για να πάρει το διπλό που θα τον εδραιώσει στην τρίτη θέση;

«Να είμαστε ο εαυτός μας, να παίξουμε αυτό που μπορούμε, να παίξουμε ανοιχτά όπως σε κάθε παιχνίδι, ώστε να γίνει ένα καλό ματς και να το ευχαριστηθεί κι ο κόσμος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: