Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

«Δεν έχει θέση ο Γκαρσία»

Antonio Gonzalez Rodriguez Ξ¤ΟŒΞ½ΞΉ Γκονζάλες ΑΕΛ-AEL
Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, αλλά και της Καλλονής, Τόνι Γκονζάλες μίλησε στον Arena FM 89,4 για το παιχνίδι της Κυριακής ανάμεσα στις δυο ομάδες. Ακόμη, αναφέρθηκε στις αλλαγές που έφερε ο ερχομός του Ιβάν Σαββίδη και χαρακτήρισε «μεγάλο λάθος» την δήλωση που έβαλε ως στόχο του ΠΑΟΚ την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά, όσα είπε ο Τόνι Γκονζάλες:
Για τον λόγο που… κρέμασε τα παπούτσια του: «Είναι αλήθεια ότι είμαι μικρός ακόμα (31 ετών) αλλά  ταλαιπωρήθηκα από πολλούς τραυματισμούς πέρυσι και φέτος, δεν βρήκα αυτό που ήθελα και αποφάσισα να αποσυρθώ από την ενεργό δράση. Λένε ότι στο ποδόσφαιρο αυτό που μένει είναι τα λεφτά, αλλά εγώ κρατάω άλλα πράγματα. Από το ποδόσφαιρο γνώρισα την γυναίκα μου και έκανα πολλούς φίλους».
Για τον ΠΑΟΚ και την Καλλονή: «Από την αρχή της χρονιάς, ο ΠΑΟΚ έβγαλε προς τα έξω ότι πάει για πρωτάθλημα και θεωρώ ότι ήταν μεγάλο λάθος. Ο ΠΑΟΚ τώρα χτίζεται, φτιάχνει μια καινούργια ομάδα και θέλει χρόνο. Θα πάρει την δεύτερη θέση και δεν μπορεί να τον κοντράρει κανένας. Η Καλλονή δεν θα έχει πρόβλημα να μείνει στην κατηγορία, καθώς κράτησε τον περσινό κορμό και παρουσιάζει πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Είναι μεγάλο μειονέκτημα βέβαια ότι δεν παίζει κανένα παιχνίδι εντός έδρας. Ο ΠΑΟΚ έχει μάθει πλέον να αγωνίζεται εκτός έδρας και είναι το φαβορί για να κερδίσει το παιχνίδι».
Για την Ιβάν Σαββίδη και τις αλλαγές στον ΠΑΟΚ: «Όταν υπάρχουν λεφτά σε μια ομάδα δεν σημαίνει ότι αυτόματα γίνεται και καλή ομάδα. Χρειάζεται χρόνος, με σωστές κινήσεις  και το ζητούμενο είναι να φέρουν παίκτες που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή. Χρειάζεται οπωσδήποτε ένα στόπερ αλλά και παίκτες στα χαφ, εκεί νομίζω ότι ‘πονάει’ η ομάδα».
Για τον Πάμπλο Γκαρσία: «Πιστεύω ότι ο Γκαρσία δεν έχει χώρο στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Έδωσε πολλά στην ομάδα, έχει παίξει σε τεράστιες ομάδες, έχει πολύ μεγάλη εμπειρία, αλλά κάποια στιγμή το σώμα δεν αντέχει άλλο και δεν μπορεί να ακολουθήσει. Ίσως να μπορεί να αντέξει κάποια παιχνίδια με μικρές ομάδες, αλλά σε αγώνες σαν αυτόν με την Άλκμααρ πιστεύω ότι δεν μπορεί να προσφέρει. Είναι βέβαια μια τεράστια προσωπικότητα με πολύ μεγάλη επιρροή στα αποδυτήρια, αλλά και στα νεότερα παιδιά που έρχονται στην ομάδα».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: