Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Αυτός είναι ο Πέκοβιτς!! (vids)

Miladin-Pekovic
Ο Μάνος Μαλελής τόνισε στον Arena FM 89,4 πως γίνονται συζητήσεις για την ενίσχυση της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ και ήδη σε πρώτο πλάνο βρίσκεται ο Μιλάντιν Πέκοβιτς της Κοζούφ.
Ο Πέκοβιτς έχει Σέρβικη καταγωγή και αγωνίζεται στις θέσεις “2″ και “3″. Έχει ύψος 1,97, είναι 30 χρονών και την τρέχουσα σεζόν αγωνίζεται στη Βαλκανική λίγκα για λογαριασμό της Σκοπιανής Κοζούφ. Παλαιότερα έχει αγωνιστεί και στις Ταργκόυ Μουρές (Ρουμανία), Προλετέρ Ναφτάγκας (Σερβία), Κεραυνός (Κύπρος), Τριέρ (Γερμανία) και EWE Μπάσκετς (Γερμανία).
Πρόκειται για ένα παίκτη που σουτάρει καλά από την περιφέρεια, τόσο στα ελεύθερα όσο και στα υπό πίεση σουτ, έχοντας ποσοστό 57% τη φετινή σεζόν στα τρίποντα. Επίσης, είναι ικανός να βρει τους ελεύθερους συμπαίκτες του και μπορεί να προσφέρει δεύτερες επιθέσεις με τα επιθετικά ριμπάουντ που μαζεύει. Φέτος αποτελεί μία από τις βασικές μονάδες της ομάδας του στην επίθεση, καθώς σκοράρει περίπου 14 πόντους ανά παιχνίδι, ενώ μαζεύει 4,5 ριμπάουντ, μοιράζει 2,1 ασίστ και κλέβει 1,5 φορά τη μπάλα.





Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: