Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Ο Σλούκας πέρασε τον Διαμαντίδη!!

Πώς και γιατί ο άσος του Ολυμπιακού ξεπέρασε τον αρχηγό του Παναθηναϊκού; Διαβάστε την απάντηση στο θέμα του sportdog! Τι έλεγαν μέχρι πριν από λίγο καιρό οι φανατικοί θαυμαστές του Δημήτρη Διαμαντίδη; Οτι η αναλογία ασίστ και λαθών μέσα στο παιχνίδι είναι εξαιρετική...
Φτάσαμε πλέον στην 9η αγωνιστική, τα ποσοστά του ηγέτη του Παναθηναϊκού έχουν πέσει, όμως υπάρχει ένας άλλος Ελληνας παίκτης που κάνει θραύση σε αυτό το καινούργιο στατιστικό στοιχείο που λανσάρεται φέτος στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
Ο Κώστας Σλούκας είναι δεύτερος στην Ευρωλίγκα, έχοντας το φοβερό 412% σε αναλογία ασίστ - λαθών. Μέχρι τώρα έχει μοιράσει 33 ασίστ και έχει κάνει 8 λάθη.
Σε ποια θέση βρίσκεται ο Διαμαντίδης; Είναι 6ος, με 57 ασίστ και 17 λάθη... Τα 11 εκ των οποίων έχουν γίνει στα τελευταία δύο ματς, που τον έριξαν από την κορυφή.
Ομως το θέμα είναι ο Σλούκας, που κάνει αθόρυβη δουλειά και είναι βελτιωμένος στο δημιουργικό κομμάτι, με 4 ασίστ ανά παιχνίδι... Για να καταλάβατε τη διαφορά, πέρυσι σε 30 ματς έδωσε συνολικά 35 ασίστ και πρόπερσι σε 15 παιχνίδια, 24.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: