Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

«Μακριά από μεγαθήρια»!

leontiadis
Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μιχάλης Λεοντιάδης, μίλησε στον Arena FM 89,4 και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον χθεσινό αγώνα του «Δικεφάλου» με την Άλκμααρ.
Παράλληλα αναφέρθηκε στο φιλικό μεταξύ των Βετεράνων Βόλβης με αυτούς του ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά δήλωσε:
Για το φιλικό των βετεράνων Βόλβης με τους βετεράνους του ΠΑΟΚ:
“Έχουμε τρεις πολύ σοβαρούς τραυματισμούς και θεωρώ πως η ΕΠΣΜ φταίει για όλα, με τους διαιτητές που υπάρχουν. Οι διαιτητές είναι υπέρβαροι και κάθονται μονάχα στην σέντρα. Ο διαιτητής που σφύριζε ήταν 140 κιλά και δε μπορούσε να ακολουθήσει το παιχνίδι. Θα γίνει φιλικό των Βετεράνων Βόλβης με τους Βετεράνους του ΠΑΟΚ για να καλύψουμε κάποια έξοδα για τους τραυματισμούς των παιδιών”.
Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ με την Άλκμααρ:
“Χθες είδα πως επειδή είχε περάσει η ομάδα στην επόμενη φάση προφυλασσόταν και έκανε συντήρηση. Θεωρώ πως αν το ήθελε το παιχνίδι θα το κέρδιζε αλλά αυτή είναι η νοοτροπία στην Ελλάδα”.
Για το αν έχει να προσφέρει στην ομάδα ο Γκαρσία:
“Αν ήμουν στις προπονήσεις θα ήξερα αν μπορεί να παίξει ο Γκαρσία. Νομίζω πως χρειάζεται ο παίκτης αλλά θέλει και παιχνίδια για να τον δούμε. Δεν τον έχουμε δει για να γνωρίζουμε αν μπορεί  να παίξει”.
Για το πόσο απαραίτητοι είναι οι Στοχ  και Λούκας:
“Ένας ποδοσφαιριστής σαν τον Στοχ όσο κακός και να είναι με μια ενέργεια μπορεί να σκοράρει. Το ίδιο ήταν και ο Βιερίνια. Τέτοιους παίκτες δε τους βγάζεις από την εντεκάδα παρά την απόδοση τους. Λούκας και Στοχ πρέπει πάντα να παίζουν καθώς το γκολ μπορεί να βγει από μονάχα μια φάση”.
Για τους Πόζογλου και Γλύκο:
“Ο Πόζογλου είναι ένα ανερχόμενο αστέρι. Πρέπει να κρατήσει χαμηλά την μπάλα και να πάρει παιχνίδια. Τον Γλύκο παλιά τον βρίζαμε και τώρα τον αποθεώνουμε. Έτσι κάνουμε στην Ελλάδα”.
Για το μέλλον του Κάτσε στον ΠΑΟΚ:
“Για τον Κάτσε τα έλεγα εδώ και καιρό. Είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής που τον χρειάζεται η ομάδα. Παρόλα αυτά αυτό που έκανε με την φωτογραφία πονάει. Αν είναι αλήθεια αυτό το γεγονός, τότε καλό του ταξίδι. Είμαστε Έλληνες δε μπορούμε να δεχτούμε κάτι τέτοιο”.
Για την ανάγκη που υπάρχει να γίνουν μεταγραφές:
Αν παίξει καλά ο ΠΑΟΚ δε φοβάμαι κανέναν. Βέβαια η ομάδα για να χτυπήσει τον Ολυμπιακό θέλει μεταγραφές. Εγώ θέλω η ομάδα να κερδίσει τον Ολυμπιακό και αυτή τη στιγμή πονάω που το λέω αλλά δε μπορεί”.
Για τους αντιπάλους που προτιμάει στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ:
“Να μείνουμε μακριά από την Νάπολι, την Μπενφίκα και την Φιορεντίνα που είναι ομαδάρες. Αντίθετα την Σαχτάρ την θέλω για αντίπαλο. Γενικότερα πιστεύω πως αν πιάσουμε καλή απόδοση δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Σαφώς θέλουμε να έχουμε καλή κλήρωση γιατί ομάδες όπως οι Λυών, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Σάλτζμπουργκ και Λουντογκόρετζ είναι ευκολότεροι αντίπαλοι. Αν πάμε τελικό θα πάω στο Τορίνο με τα πόδια για να δω τον ΠΑΟΚ”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: