Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

«Να έχουμε τον έλεγχο»

markopoulos
Ο Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε για το Σαββατιάτικο (14/12, 18:00) παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1, τονίζοντας πως η ομάδα που θα ελέγξει το ρυθμό και θα βγάλει ενέργεια στο παιχνίδι της θα κερδίσει και τον αγώνα.
Αναλυτικά όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:
«Υπάρχει κούραση, υπάρχουν και μερικά αρνητικά αποτελέσματα τα οποία είναι αλήθεια ότι μας έχουν επηρεάσει, ενώ έχουμε και μερικά προβλήματα τραυματισμών από την μεγάλη προσπάθεια των παικτών στα συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά εμείς συνεχίζουμε την δουλειά και την προσπάθειά μας. Το μπάσκετ δεν σταματά. Είναι ένα παιχνίδι, υπάρχει πάντα η επόμενη ημέρα, την οποία πρέπει να δεις με καθαρό μυαλό».
Αναφορικά με τον Πανιώνιο: «Αυτό που μας ενδιαφέρει πλέον είναι το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, που είναι μία πολύ καλή ομάδα, με γεμάτο ρόστερ, το οποίο μάλιστα ενίσχυσε και στη διάρκεια της σεζόν και έχει αποδείξει με την παρουσία του, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη, πόσο δυνατή ομάδα είναι. Νομίζω ότι ο Πανιώνιος έχει βρει πλέον τις ισορροπίες του σαν ομάδα. Εμείς πρέπει να βγάλουμε ενέργεια στο γήπεδο, να προσπαθήσουμε πολύ στην άμυνα, να κάνουμε καλές επιλογές στην επίθεση, αλλά και να έχουμε τον έλεγχο στο ρυθμό του αγώνα. Και η ομάδα που θα τα κάνει όλα αυτά, θα ελέγξει τον ρυθμό, θα βγάλει ενέργεια και θα έχει σωστές επιλογές στην επίθεση θα κερδίσει το παιχνίδι».


«Να επιβάλουμε το παιχνίδι μας»
Η ομάδα που θα επιβάλει το ρυθμό της θα είναι και η νικήτρια σύμφωνα με τον Μαρκ Πέιν, ο οποίος μίλησε για το παιχνίδι του Σαββάτου (14/12, 18:00) με τον Πανιώνιο για την 10η αγωνιστική της Α1.
Αναλυτικά όσα είπε ο γκαρντ του ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:
«Μετά τα άσχημα αποτελέσματα που είχαμε στα τελευταία παιχνίδια, πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά μας και να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουμε. Πρέπει να είμαστε αφοσιωμένοι στο επόμενος ματς, να δούμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε», ήταν το αρχικό του σχόλιο.
Για τον Πανιώνιο: «Ο Πανιώνιος είναι ομάδα που έχει τις ίδιες αρχές στο παιχνίδι του με πέρσι, με πειθαρχία στην άμυνα και στην επίθεση. Είναι πολύ σημαντικό επίσης να προσέξουμε τον ρυθμό του αγώνα, να επιβάλλουμε το δικό μας παιχνίδι και να μην τους αφήσουμε να κάνουν το δικό τους. Το παιχνίδι χρειάζεται προσοχή, συγκέντρωση στην άμυνα και να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις στην επίθεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: