Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Να κλάψει ή να γελάσει η Ρεάλ;

Βρέθηκε να χάνει με δύο γκολ και να παίζει με δέκα παίκτες. Εν τέλει, η Ρεάλ ισοφάρισε και πήρε ένα βαθμό κόντρα στην Οσασούνα (2-2), που βάσει των συνθηκών είναι καλός, βάσει βαθμολογίας όχι!

Να κλάψει ή να γελάσει η Ρεάλ; (video)
Εκεί που προσπαθεί να πιάσει τις Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης, η Ρεάλ τα κάνει... μούσκεμα! Η «βασίλισσα» πήγε στην Παμπλόνα και πήρε μόνο τον βαθμό της ισοπαλίας, χάρη στο τελικό 2-2, που μάλλον την κάνει να αισθάνεται ικανοποιημένη, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι!

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό, αφού χάρη σε δύο γκολ του Ριέρα στο 16’ και στο 39’ πήραν μεγάλο προβάδισμα, βάζοντας δύσκολα στους Μαδριλένους, που έβλεπαν τους Ρονάλντο και Μπέιλ να μην μπορούν να βρουν λύσεις!

Και τα ζόρια έγιναν χειρότερα, όταν ο Σέρχιο Ράμος «κρέμασε» την ομάδα του και αποβλήθηκε στο 44’! Ευτυχώς για τη Ρεάλ, ένα λεπτό μετά κατάφερε να μειώσει με τον Ίσκο, δίνοντας νέο ενδιαφέρον και ψυχολογία στην ομάδα του για την ανατροπή. Μια ανατροπή, όμως, που δεν ερχόταν, παρά τις προσπάθειες του «CR7», ενώ χρειάστηκε και η συμβολή του Ντιέγκο Λόπεζ για να διατηρήσει στο κόλπο την «βασίλισσα».

Κι αφού οι αριθμητικές ισορροπίες ήρθαν στα... ίσα τους, με την αποβολή του Σίλβα στο 79’, ήρθε ο Πέπε ένα λεπτό αργότερα να διαμορφώσει το τελικό 2-2 που ναι μεν χάρισε ένα πόντο στους «μερένχες», όμως μπορεί να δουν ξανά την πλάτη και το -5 των δύο πρωτοπόρων, εφόσον αυτοί τα πάνε καλύτερα!


Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου
Λεβάντε – Έλτσε 2-1
(41’, 80’ Μπαράλ – 26’ Σαπουνάρου)

Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου
Οσασούνα – Ρεάλ Μαδρίτης 2-2

Ράγιο Βαγιεκάνο – Γρανάδα (19:00)
Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ (21:00)
Μάλαγα – Χετάφε (23:00)

Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου
Αλμερία – Εσπανιόλ (13:00)
Σοσιεδάδ – Μπέτις (18:00)
Σεβίλλη – Αθλέτικ Μπιλμπάο (20:00)
Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαλένθια (22:00)

Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου
Βαγιαδολίδ – Θέλτα (23:00)

Η επόμενη αγωνιστική:
(20-22/12)

Έλτσε – Μάλαγα
Βιγιαρεάλ – Σεβίλλη
Μπέτις – Αλμερία
Ατλέτικο Μαδρίτης – Λεβάντε
Γρανάδα – Σοσιεδάδ
Εσπανιόλ – Βαγιαδολίδ
Χετάφε – Μπαρτσελόνα
Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βαγιεκάνο
Θέλτα – Οσασούνα
Βαλένθια – Ρεάλ ΜαδρίτηςΠηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: