Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Σκαλοπάτι, σκαλοπάτι στα ψηλά!!

«Ντου στα Αποδυτήρια» για τους λόγους που είναι κρίσιμο το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο. Τα σκαμπανεβάσματα, ο ΠΑΟΚ και τα... μεγάλα ψάρια. Ο Παναθηναϊκός μέχρι τώρα έχει σκαμπανεβάσματα. Και γι’ αυτό έχει χάσει βαθμούς που κανονικά έπρεπε να τους έχει κατακτήσει. Η ήττα για παράδειγμα από τον Πανθρακικό ήταν αδικαιολόγητη κι ανεπίτρεπτη.
Και τον Ατρόμητο;
Τώρα, όμως, έχει μια πολύ σημαντική ευκαιρία. Έχει αφήσει ήδη πίσω του ομάδες που τον είχαν από κάτω βαθμολογικά. Τον Αστέρα Τρίπολης και τον ΠΑΣ Γιάννενα. Μήπως ήρθε η ώρα να ξεπεράσει και τον Ατρόμητο κι έτσι να ανέβει 3ος στην βαθμολογία;
Αν πλησιάσει τον ΠΑΟΚ
Για τον Παναθηναϊκό θα είναι μεγάλη ιστορία κάτι τέτοιο. Πριν το φινάλε του α’ γύρου να βρεθεί στην 3η θέση και, μάλιστα, με την προοπτική να πλησιάσει κι άλλο τον ΠΑΟΚ, εφόσον ο δικέφαλος σκαλώσει κάπου στο ματς με την Καλλονή την Κυριακή.
Κατακόρυφα
Ο Παναθηναϊκός, άλλωστε, χρειάζεται τόνωση της αυτοπεποίθησής του αυτή την εποχή. Με νίκη επί του Ατρομήτου θα ανέβει κατακόρυφα.
Για μεγάλα ψάρια
Και γι’ αυτό χαρακτηρίζω πολύ σημαντικό αυτό το παιχνίδι. Με την έννοια ότι ο Ατρόμητος είναι από τις πιο σταθερές ομάδες του πρωταθλήματος και φέτος πάει πάλι για μεγάλα ψάρια.
Συγκυρία
Φυσικά, ο Παναθηναϊκός έχει DNA πρωταθλητισμού. Είναι παραδοσιακά ομάδα που πρωταγωνιστεί και δεν γίνεται να του αρκεί η 3η ή η 2η θέση. Εγώ μιλάω, όμως, για την τωρινή συγκυρία με το δεδομένο ρόστερ και με τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια.
Στα ψηλά
Κι επειδή μέχρι τα πλέι οφ υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα, ο Παναθηναϊκός έχει την ευκαιρία να σταθεροποιηθεί από τώρα στα ψηλά της βαθμολογίας. Σκαλοπάτι, σκαλοπάτι να ανεβαίνει.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: