Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

«Θέλουμε κοντά μας τον Γκάλη»

galilaias
To μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ Άρης, Χρήστος Γαλιλαίας , μίλησε στον Arena FM 89,4 για την σημερινή(13/12) συνάντηση για την υπαγωγή του Άρη στο άρθρο 99. Αναφέρθηκε στον Νίκο Γκάλη και τόνισε ότι οι πόρτες της ΚΑΕ είναι πάντα ανοικτές και μπορεί να έρθει με όποιον ρόλο θέλει ο ίδιος.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Η σημερινή μέρα είναι πάρα πολύ σημαντική για την ΚΑΕ γιατί οι αποφάσεις του δικαστηρίου θα ορίσουν τις εξελίσσεις και το μέλλον του τμήματος μπάσκετ. Αυτό που ενδιαφέρει κατά κύριο λόγο το δικαστήριο είναι η βιωσιμότητα του επιχειρηματικού πλάνου της κάθε εταιρίας που αιτείται την υπαγωγή στο άρθρο 99 . Καταθέσαμε αυτό το business plan με όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, θέλοντας να δείξουμε με αυτόν τον τρόπο αυτό που προτείνουμε είναι κάτι βιώσιμο και μέσα στις δυνατότητες που έχει η ΚΑΕ.
Αναφέρθηκε και το όνομα του Νίκου Γκάλη γιατί θα υπάρχει πλέον το διεθνές τουρνουά Νίκος Γκάλης κάθε Σεπτέμβριο με την συμμετοχή πολλών Ευρωπαϊκών ομάδων που πέραν το κύρος που θα προσθέτει στην ομάδα θα είναι και μια ακόμα πηγή εσόδων».
Για το αν ο Νίκος Γκάλης θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα τα επόμενα χρόνια: «Αυτό που έχει σαφές στον Νίκο Γκάλη είναι ότι οι πόρτες της ΚΑΕ είναι ανοιχτές και μπορεί να έρθει με όποιο ρόλο και με όποιο τρόπο, θέλει αυτός. Ότι και αν μας πει δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».
Για το αν υπάρχει αισιοδοξία για την υπαγωγή στο άρθρο 99: «όσο αναφορά την προετοιμασία και την εγκυρότητα του φακέλου, κάναμε ότι καλύτερο μπορούμε. Πλέον απλά πρέπει να περιμένουμε τι θα αποφασίσει το δικαστήριο»
Για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον τρόπο που δουλεύει η ομάδα, θα μπορούσαν τα αποτελέσματα να ήταν καλύτερα αλλά το περιμέναμε καθώς η ομάδα είναι καινούργια και χρειάζεται έναν εύλογο χρόνο για να δέσει».
Για τον στόχο του Άρη: «Πρωταρχικά είναι να είμαστε στα πλέι οφ και στην εξάδα και στο κύπελλο φυσικά είναι το τρόπαιο».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: