Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Eλευθεριάδης: «Έχει κάνει άλματα ο Πόζογλου»

Στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Θόδωρος Ελευθεριάδης , προκειμένου να σχολιάσει το εντυπωσιακό ντεμπούτο του Στέλιου Πόζογλου. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής U15, που γνωρίζει τον 17χρονο μεσοεπιθετικό και από την συνύπαρξη τους στα τμήματα υποδομής του Δικεφάλου, τόνισε μεταξύ των άλλων:

«Με αιφνιδίασε όχι η είσοδός του από τη στιγμή που ήταν στον πάγκο, αλλά η απόδοσή του. Έχει δείξει από το ξεκίνημα της σεζόν πως έχει κάνει άλματα. Η απόδοσή του και η αποτελεσματικότητά του ήταν φανταστική. Διαθέτει ως ποδοσφαιριστής το απαραίτητο θράσος και φάνηκε από την αρχή που μπήκε στο γήπεδο, πως στο μυαλό του υπήρχε το πώς θα βοηθήσει την ομάδα του. Τα τελευταία χρόνια έχουν παίξει 10-12 ποδοσφαιριστής στην ηλικία του Στέλιου.

Δεν νομίζω πως εφόσον συνεχίσει έτσι, ο Στέφενς θα τον αφήσει στην άκρη. Ο ΠΑΟΚ έχει δημιουργήσει το κατάλληλο περιβάλλον για τους νέους ποδοσφαιριστές, ενώ ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να δημιουργήσει ένα νέο αθλητικό κέντρο. Θεωρώ πως τα αποτελέσματα τα επόμενα χρόνια θα είναι ακόμα καλύτερα». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: