Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Μαυρογενίδης στο Metropolis: «Η λύση απαιτεί σκληρές αποφάσεις! Ίσως μια λύση θα ήταν ο υποβιβασμός»

Ο παλαίμαχος άσος του Άρη και του Ολυμπιακού Δημήτρης Μαυρογενίδης, φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», σχολιάζοντας την κατάσταση σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο στο στρατόπεδο των κίτρινων, τονίζοντας παράλληλα πως η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων είναι τεράστια.

Αναλυτικά:

Για το αν υπάρχουν νέα ταλέντα στον Άρη: «Οι συνθήκες είναι τελείως διαφορετικές. Εμείς όταν είχαμε ξεκινήσει σκεφτόμασταν μόνο το ποδόσφαιρο, τώρα τα οικονομικά προβλήματα σε συνδυασμό με την πίεση, οι νέοι παίκτες καλούνται να αποδείξουν κάθε στιγμή ότι αξίζουν να παίζουν. Στον ΠΑΟΚ, ή στον Άρη, ή στον Ηρακλή, υπάρχουν πολλά νέα παιδιά και ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος. Όσον αφορά τον Άρη, ο Σταυρόπουλος είναι αυτός που έκανε την διαφορά και μου κέντρισε την προσοχή».

Για την διαφορά μεταξύ Άρη και Ολυμπιακού:«Η αγωνιστική διαφορά είναι τεράστια μεταξύ Άρη και Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός είναι σχετικά σε καλή κατάσταση, έχει πολλά ταλέντα και το δείχνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, από την άλλη ο Άρης έχει τόσα προβλήματα, δεν είναι όπως παλιά, αλλά σε κάθε περίπτωση το παιχνίδι θα είναι το ενδιαφέρον θα είναι μεγάλο. Από όσο μαθαίνω υπάρχουν και διοικητικές εξελίξεις στον Άρη, το μυαλό των παικτών δεν είναι μόνο στο αγωνιστικό και αυτό είναι δύσκολο».

Τέλος ανέφερε: «Διοικητική αστάθεια, οικονομικά προβλήματα και παίκτες που δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας, συμπληρώνουν το παζλ της σημερινής εικόνας του Άρη. Τα προβλήματα αυτά μπορεί να μεγαλώσουν, θα πρέπει να βρεθεί οικονομική ανάσα. Θέλω να σωθεί ο Άρης, αλλά μετά τι θα γίνει; Πάλι στα ίδια θα πάμε. Η λύση δυστυχώς απαιτεί σκληρές αποφάσεις. Ίσως θα ήταν μια λύση ο υποβιβασμός όπως η ΑΕΚ, γιατί αυτή την στιγμή ο Άρης μόνο ταλαιπωρείται και αυτό δεν είναι αντάξιο της ιστορίας του. Το ξέρω ότι είναι ένας εφιάλτης για τον κόσμο αυτή η απόφαση, κανείς δεν θα ήθελε αυτή την λύση, μακάρι να υπάρξει και άλλη. Αλλά εμένα η γνώμη μου αυτή είναι, καθώς αυτή η ταλαιπωρία δεν είναι αντάξια της ιστορίας αυτής της ομάδας»Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: