Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

«Λάθη Άρη στην άμυνα»

benos
Ο πρόεδρος των βετεράνων του ΑΡΗ, Γιάννης Βένος, φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι των “Κίτρινων” με τον Ολυμπιακό αλλά και την γενικότερη αγωνιστική εικόνα της ομάδας.
Παράλληλα σχολίασε και το θέμα του επενδυτή στην ομάδα του Άρη.
Αναλυτικά είπε:
Για το πώς πρέπει να προσεγγίσει ο Άρης το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:
“Παρά τις απώλειες ο Άρης πρέπει να δείξει πάθος και  ενθουσιασμό. Πέρυσι η διαφορά ήταν ίδια όμως τα παιδιά τα πήγαν εξαιρετικά. Σίγουρα η είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι όμως ο Άρης πρέπει να μπει για να κερδίσει. Επιπλέον, ο Ολυμπιακός είναι κουρασμένος και αν ο Άρης βγάλει μια φρεσκάδα μπορεί να πετύχει κάτι. Ο κόσμος θα βοηθήσει όπως κάνει κάθε βδομάδα. Όλοι θα είμαστε εκεί για να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε την ομάδα. Με τσαμπουκά και πάθος μπορεί να γίνει κάτι”.
Για τα “εύκολα” γκολ που δέχεται η ομάδα:
“Ο Άρης δέχεται τέρματα που δε πρέπει να δέχεται ομάδα πρώτης κατηγορίας. Με τον Εργοτέλη το γκολ που έφαγε στο 95′ ήταν για αυτοκτονία. Έσπασα ένα βάζο και χτύπησα το πόδι μου από τον εκνευρισμό μου. Όλοι εμείς υποφέρουμε καθώς έχουμε τα αποτελέσματα στο χέρι μας και τα χάνουμε”.
Για τα πράγματα που πρέπει να βλέπει ο προπονητής:
“Το πρόβλημα είναι πως πολλά πράγματα στο ποδόσφαιρο τα βλέπουμε μετά με ηρεμία και όχι την ώρα που πρέπει. Πρέπει να γνωρίζει η ομάδα πως παιχνίδια που δε μπορεί να κερδίσει να μη τα χάνει όπως αυτό με τον Πλατανιά”.
Για τις πολλές μεταγραφές που έκανε στο παρελθόν η ομάδα:
“Είναι δεδομένο πως όλα ξεκινάνε από τα χρήματα. Όταν είναι όλοι απλήρωτοι είναι λογικό να υπάρχουν και παντού προβλήματα. Αυτά που γίνονται στον Άρη με 25 μεταγραφές τον χρόνο είναι απίστευτο. Η ομάδα χρωστάει χρήματα σε παίκτες που δεν έχουν μπει στο γήπεδο. Με αυτό το μοντέλο καταστρέψανε την ομάδα. Δε φταίει μόνο ο κ. Κόντης αλλά και οι άλλοι που τον βάλανε σε αυτή τη θέση”.
Για το θέμα του επενδυτή στον Άρη:
“Μακάρι να εμφανιστεί επενδυτής αλλά εγώ βλέπω έναν άνθρωπο που λέει τι πρέπει να κάνουμε και τι όχι χωρίς να ελέγξει  κάποια πράγματα. Έλεγε τι πρέπει να κάνει η ομάδα χωρίς να βάλει χρήματα. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που ακούγεται από τον Κ. Κωνσταντινίδη σχετικά με τα χρήματα που σκοπεύει να βάλει αλλά πρέπει να δώσει και το παρών. Πρέπει να δείξει πως έχει τη διάθεση και τη θέληση να βοηθήσει”.
Για τις προσπάθειες που κάνουν οι βετεράνοι της Θεσσαλονίκης να βοηθήσουν τον Γιώργο Καραϊσκο:
“Όλοι βετεράνοι της Θεσσαλονίκης θέλαμε να βοηθήσουμε ευπαθείς ομάδες και ιδρύματα. Αυτή τη φορά βοηθάμε ένα άτομο από τη δική μας οικογένεια τον Γιώργο Καραϊσκο. Είναι κάπως περίεργο γιατί τα χρόνια έχουν περάσει αλλά εμείς νιώθαμε άτρωτοι. Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος που ποδοσφαιρικά βοήθησε όλη την πόλη”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: