Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Μπλοκάρει με τις ομάδες 5άδας!!

«Ντου από Παντού» με την ήττα του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη, την μεταγραφή Ρομπέρτο και την πεντάρα του ΠΑΟΚ! Φουλ αγωνιστική και η Τετάρτη ήταν τελικά γεμάτη από γεγονότα. Εγώ, όμως, θέλω να ξεκινήσω λίγο από τον Παναθηναϊκό. Ο οποίος έπαιξε καλά, ήταν ανώτερος, όμως όπως και στην ζωή, έτσι και στο ποδόσφαιρο, τα λάθη πληρώνονται. Αυτό που έγινε στην φάση με τον Ζέκα, δηλαδή. Κι έτσι ο Αστέρας έφυγε νικητής.
Έχει και ΠΑΟΚ τώρα
Η ομάδα της Τρίπολης, μάλιστα, τον ξεπέρασε τον Παναθηναϊκό στην βαθμολογία, αφού οι πράσινοι στα δυο τελευταία παιχνίδια πήραν μόνο έναν πόντο. Κι ακριβώς επειδή τώρα η ομάδα του Αναστασίου αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ, θα ήταν καλό να ρίξουμε μια ματιά τι έχει κάνει ο Παναθηναϊκός με τις άλλες ομάδες της πρώτης 5άδας.
Τα ματς 5άδας
Έχουμε και λέμε, λοιπόν. Στον α’ γύρο ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε τον Αστέρα και τον κέρδισε 2-1.
Μετά ο Παναθηναϊκός πάει στην Τούμπα και χάνει από τον ΠΑΟΚ 2-1.
Στην συνέχεια χάνει 0-1 από τον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο.
Και την 15η αγωνιστική στο Παναθηναϊκός – Ατρόμητος το σκορ ήταν 1-2.
Στον β’ γύρο το μοναδικό μέχρι τώρα ματς με τις ομάδες 5άδας είναι το αποψινό. Αστέρας – Παναθηναϊκός 1-0.
Τέσσερις ήττες!
Με λίγα λόγια, στα πέντε παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι σήμερα ο Παναθηναϊκός με τους άμεσους ανταγωνιστές του στην πρώτα 5άδα έχει κάνει μια νίκη και τέσσερις ήττες!
Οι μισές στην έδρα του
Από τις τέσσερις ήττες οι δυο είναι χωρίς να έχει πετύχει καν γκολ, ενώ οι δυο είναι στο γήπεδό του. Τώρα αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο κι έχει ακόμα να πάει στο Καραϊσκάκη και το Περιστέρι.
Μπλοκάρει
Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, μπλοκάρει και δεν μπορεί να πάρει βαθμούς όταν έχει να αντιμετωπίσει όχι μόνο τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ από τους οποίους έχει ηττηθεί, αλλά και τον Ατρόμητο ή τον Αστέρα, από τους οποίους επίσης έχει χάσει. Μιλάμε για τα αποτελέσματα τώρα, όχι αν στάθηκε καλά σε κάποια παιχνίδια και δικαιούταν κάτι παραπάνω.
Με Ρομπέρτο και δικέφαλο
Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ είχαν εύκολο έργο σήμερα. Οι ερυθρόλευκοι, μάλιστα, ανακοίνωσαν και τον Ρομπέρτο που όπως και να το κάνουμε είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας. Όσο για τον δικέφαλο, στο α’ μέρος ήταν κακός, όμως στο β’ ανέβηκε κατακόρυφα κι έφτασε σε ένα επιβλητικό 5-0 που του δίνει ηθικό για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: