Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Πετράκης: «Χαρούμενοι μόνο σήμερα»

Στο γεγονός ότι οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα δεν πρέπει να χάσουν την συγκέντρωσή τους παρά τις δυο συνεχόμενες νίκες, και να κοιτάξουν την συνέχεια του πρωταθλήματος στάθηκε ο Γιάννης Πετράκης.

Πετράκης: «Χαρούμενοι μόνο σήμερα»
Ο Γιάννη Πετράκης στάθηκε στην νίκη της ομάδας του και τόνισε ότι δεν πρέπει να πάρουν αέρα τα μυαλά των παικτών του για την συνέχεια.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ -που πέτυχε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια- συμπλήρωσε ότι αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για το «τρίποντο».

«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σ’ όλα τα παιδιά, πιστεύω ότι έκαναν μία πολύ μεγάλη προσπάθεια. Είχαμε καλή εικόνα και νικήσαμε δίκαια», δήλωσε αρχικά ο Πετράκης.

Για το παιχνίδι ο ίδιος συμπλήρωσε: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά, δημιουργήσαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε, κάναμε το 1-0 γρήγορα, και διαχειριστήκαμε καλά την εξέλιξη του αγώνα. Είχαμε διαβάσει καλά και τον αντίπαλο και τα τρία γκολ, τα δοκάρια και οι ευκαιρίες που είχαμε αποδίδουν την εικόνα του αγώνα και την εμφάνισή μας. Αιφνιδιάσαμε την SKODA Ξάνθη, πετύχαμε το πρώτο γκολ νωρίς και το παιχνίδι γύρισε προς το μέρος μας. Η SKODA Ξάνθη δεν έβγαλε στο ματς την εικόνα που περιμέναμε».

«Χαιρόμαστε μόνο σήμερα γι’ αυτό το αποτέλεσμα. Δεν θέλω να χάσουμε τον δρόμο μας, έχουμε ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι μπροστά και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για την συνέχεια», ολοκλήρωσε ο έμπειρος τεχνικός του ΠΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: