Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Ο Θρύλος του Ρομπέρτο...!

Ο Ηρακλής Αντύπας γράφει για την παραμονή του Ρομπέρτο στον Ολυμπιακό και τη δυνατότητά του να γίνει κι εκείνος... θρύλος, όπως ο Αντώνης Νικοπολίδης.
Το... μενού περιλάμβανε παιχνίδι με τον Πανιώνιο, αλά το καλύτερο δεν το κράτησαν για το τέλος οι παίκτες, αλλά οι διοικούντες. Πέντε λεπτά πριν από την συμπλήρωση των 90' , από τα μεγάφωνα δεν ακούστηκε μία συνηθισμένη ανακοίνωση. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός πιστή στις υποσχέσεις της, γνωστοποίησε στον κόσμο ότι αποκτήθηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης ο Ρομπέρτο!
Μία κίνηση ματ, μία κίνηση που περίμεναν πώς και πώς οι οπαδοί της ομάδας, μία κίνηση που αποδεικνύει περίτρανα ότι μπορεί στο λιμάνι να πουλάνε παίκτες, αλλά συνάμα και αγοράζουν και ενισχύουν το έμψυχο δυναμικό. Στον Ολυμπιακό κοιτάζουν μπροστά και με την απόκτηση του Ρομπέρτο, οι πρωταθλητές θα έχουν για αρκετά χρόνια το κεφάλι τους ήσυχο, όσον αφορά την θέση του πορτιέρο.
Ο Ρομπέρτο είναι από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού στη φετινή σεζόν και με τις τελευταίες του δηλώσεις, αποδείχθηκε και καρυδάτος. Μιλάμε για έναν τερματοφύλακα που μπορεί να γράψει ιστορία με την ερυθρόλευκη φανέλα και αυτός δεν δίστασε να δηλώσει: «Δεν σκέφτομαι να ξεπεράσω τον Νικοπολίδη γιατί ο Αντώνης είναι ένας Θρύλος για την ομάδα. Έχει αφήσει ιστορία. Ό,τι και να πετύχω με την ομάδα δεν πιστεύω πως θα ξεπεράσω ποτέ τον Νικοπολίδη γιατί είναι επιτεύγματα καθαρά δικά του. Όσο καλά και να πάω ποτέ δεν θα σβήσει ο Θρύλος του Νικοπολίδη».
Εμείς τολμάμε να γράψουμε και με όλο τον σεβασμό προς τον καλύτερο Έλληνα τερματοφύλακα της ιστορίας, ότι ο Ρομπέρτο μπορεί να γίνει και αυτός Θρύλος.
Για το παιχνίδι τέλος, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Ο Ολυμπιακός καθάρισε τον αγώνα στο πρώτο εικοσάλεπτο και προσέθεσε ένα ακόμα τρίποντο στο ενεργητικό του.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: