Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Aκάθεκτος με συνταγή Περιστερίου!

Δίχως να χρειαστεί να φορτσάρει, ο Ατρόμητος με τα γκολ του Ιγκλέσιας στο 43ο λεπτό και του Καραμάνου στο 67ο επικράτησε 2-0 της Καλλονής κι έφτασε τους 46 πόντους

Aκάθεκτος με συνταγή Περιστερίου
Ο Ατρόμητος, παρά το γεγονός πως δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι, άρχισε να βάζει μπρος μετά τα μισά του πρώτου μέρους για να φτάσει στην 8η νίκη στα τελευταία 12 ματς, στα οποία είναι και αήττητος. Μοναδικό πρόβλημα για τον Παράσχο, ο τραυματισμός του Παπαδόπουλου. Έκανε ντεμπούτο ο Φωτάκης σαν αλλαγή, με τη φανέλα του Ατρόμητου.

Οι Περιστεριώτες δεν χρειάστηκε να φορτσάρουν ιδιαίτερα, αν και δεν έκαναν καλή εκκίνηση στον αγώνα. Η καθοριστική φάση του αγώνα, έμελλε να είναι η δεύτερη κάρτα του Φουρλάνου, που πήρε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μετά την πρώτη. Τρία λεπτά μετά, ο Ιγκλέσιας, με τη βοήθεια και του Ζακουανί, άνοιξε το σκορ και όλα έγιναν πιο εύκολα, για τους γηπεδούχους.

Η Καλλονή από την άλλη, δεν έδειξε ικανή να χτυπήσει αυτό το παιχνίδι. Προσπάθησε στο ξεκίνημα να κρατήσει τον Ατρόμητο μακριά από τα καρέ της, αλλά μετά το 20ο λεπτό άρχισε να γίνει αφόρητη η πίεση. Τα επόμενα ματς θα είναι τα καθοριστικά για το μέλλον της Καλλονής.

Το ματς

Ο Ατρόμητος μπήκε πολύ νωθρά στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα η Καλλονή να πάρει θάρρος και να αποπειραθεί να βγει μπροστά με κάποια σποραδικά σουτ του Ποντάνι. Ο Παράσχος είδε το 4-4-2 να μην τσουλάει και αφού άλλαξε ακόμα μια φορά διάταξη, κατέληξε στο 4-2-3-1 που λειτούργησε καλύτερα για τον Ατρόμητο, αφού άρχισε έτσι ν' ανοίγει το γήπεδο στο πλάτος και να δημιουργεί ρήγματα κυρίως με τον Γιαννούλη από αριστερά.

Στο 39ο λεπτό ο Φουρλάνος βλέπει κίτρινη κάρτα για αγκωνιά στον Λαζαρίδη. Δευτερόλεπτα αργότερα σε ένα φάουλ που κερδίζει ο Μπρίτο, ο πρώην μέσος του ΠΑΟ, παίρνει τη μπάλα στα χέρια και δεν επιτρέπει να χτυπηθεί γρήγορα το φάουλ. Ο Μαντάκης του έδειξε δεύτερη κίτρινη. Τρία λεπτά μετά, ένα γέμισμα του Γιαννούλη βρίσκει στο δεύτερο δοκάρι τον Ούμπιδες που σερβίρει έτοιμο γκολ στον Ιγκλέσιας. Ο τελευταίος με τη βοήθεια του Ζακουανί, χρίζεται σκόρερ και κάνει το 1-0 για τον Ατρόμητο.

Το δεύτερο μέρος, από τη στιγμή που άνοιξε το σκορ, φαινόταν μάλλον απλή διαδικασία για τον Ατρόμητο που μπήκε σοβαρά στο ματς. Στάθηκε άτυχος γιατί λίγο μετά το 60ο λεπτό έχασε τον Παπαδόπουλο, αλλά ο Φάμπιο που τον αντικατέστησε, δεν άφησε να φανεί το κενό του. Στο 67ο λεπτό μετά από έξοχη πάσα του Λαζαρίδη, βγήκε στην πλάτη της άμυνας της Καλλονής και σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Καραμάνο για το 2-0.

Οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να σημειώσουν και 3ο γκολ με τον Ιγκλέσιας, μετά το πέναλτι που κέρδισε ο Καραμάνος από τον Γιαζιτζόγλου, αλλά ο Σιδεράκης με τα πόδια σταμάτησε τον Αργεντινό μέσο. Από εκεί και μετά το μόνο αξιοσημείωτο, ήταν η πρώτη συμμετοχή του Φωτάκη με τη φανέλα των Περιστεριωτών, που έφτασαν τις 8 εντός έδρας νίκες σε 12 ματς.




Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Νάστος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης,Ιγκλέσιας, Μπρίτο, Ούμπιδες (70’ Γεωργίου), Πίτου Γκαρσία, Καραμάνος (82’ Φωτάκης), Παπαδόπουλος (64’ Φάμπιο)

Στον πάγκο: Σηφάκης, Μπάλλας,Ταυλαρίδης, Παπουτσογιαννόπουλος

Καλλονή (Γιάννης Ματζουράκης): Σιδεράκης, Ζακουανί (66’ Γιαζιτζόγλου), Καλτσάς, Βαλιός, Ζος (46’ Κεϊτά), Γάλας, Φουρλάνος, Φαρία, Ποντάνι, Γιορέντε, Καζάκης (74’ Νιαμπούγιου)

Στον πάγκο:Χογκ, Περόνε. Άλβες, Λεοζίνιο

Διαιτητής: Μαντάκης
Γήπεδο: Περιστερίου
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: