Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Σα Πίντο: «Δεν ξέρω τι συνέβη»

Εμφανώς απογοητευμένος από τη βαριά ήττα του ΟΦΗ στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε ο Ρικάρντο Σα Πίντο στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου.

Σα Πίντο: «Δεν ξέρω τι συνέβη»
Απογοητευμένος από την επικράτηση του ΠΑΟΚ με σκορ 5-0 απέναντι στον ΟΦΗ εμφανίστηκε ο Ρικάρντο Σα Πίντο. Ο Πορτογάλος τεχνικός των Κρητικών τόνισε πως η ομάδα του δεν άξιζε να χάσει με τέτοιο βαρύ σκορ και χαρακτήρισε τον «δικέφαλο του Βορρά» τυχερό.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι δύσκολο να εξηγήσω τι συνέβη, δεν μπορώ να το καταλάβω. Δεν φάνηκε στο γήπεδο ότι έπρεπε να χάσουμε με αυτό το σκορ. Δεν μπορώ να καταλάβω τη διαφορά που υπήρξε μεταξύ πρώτου και δεύτερου μέρους. Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ θα μπει για να πιέσει, αλλά ήμασταν ήρεμοι και καλά. Πέρα από το γκολ δεν έκαναν τίποτα άλλο. Στο δεύτερο μέρος δεν είχαμε την ηρεμία του πρώτου, παρόλο που ξέραμε πως παίζει ο ΠΑΟΚ από τα άκρα. Ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί. Εμείς πάντα παίζουμε για τη νίκη, αλλά σήμερα δεν πήραμε τίποτα. Μετά το δεύτερο και το τρίτο γκολ όλα έγιναν εύκολα για τον ΠΑΟΚ, που έχει τους κατάλληλους παίκτες και είναι μεγάλη ομάδα. Νομίζω ότι το τελικό σκορ ήταν θέμα τύχης, δεν είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: