Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

«Έστειλε» Μάουρερ ο Πανόπουλος!!

Παρελθόν απ’ την τεχνική ηγεσία της SKODA Ξάνθης θεωρείται ο Ράινερ Μάουρερ. Μετά τη βαριά ήττα απ’ τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Χρήστος Πανόπουλος έσπευσε να τον ευχαριστήσει για τη συνεργασία τους.

«Έστειλε» Μάουρερ ο Πανόπουλος!
Το μάρμαρο για τη βαριά εντός έδρας ήττα απ’ τον ΠΑΣ Γιάννινα (0-3) θα πληρώσει ο Ράινερ Μάουρερ.

Όπως ενημέρωσε ο ίδιος ο Γερμανός στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι, ο μεγαλομέτοχος Χρήστος Πανόπουλος τον… ευχαρίστησε για τη μέχρι σήμερα συνεργασία τους.

Έτσι, από σήμερα κιόλας θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν, με την ακριτική ομάδα ν’ αναζητά πλέον τον τέταρτο προπονητή της για τη φετινή σεζόν (μετά τους Καραγεωργίου, Κεχαγιά και Μάουρερ).

Για την... ιστορία, να τι δήλωσε ο Ράινερ Μάουρερ μετά τον τελευταίο του αγώνα στον πάγκο της Ξάνθης: «Για μένα σήμερα ήταν ένα απίστευτο παιχνίδι. Δεν ξέρω τι πάθαμε σήμερα. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα. Ήταν καθαρά τα γκολ που δεχθήκαμε. Μόνο για 10 λεπτά στο ξεκίνημα του β' μέρους είμαι ευχαριστημένος. Σ' αυτή τη διάρκεια είχαμε το δοκάρι του Μάνταλου αλλά ήταν μόνο 10 λεπτά καλά από τα 90 λεπτά. Αυτό όμως δεν είναι τίποτα. Είμαι απογοητευμένος και πρέπει να ζητήσω συγνώμη. Μετά το παιχνίδι ο κ. Πανόπουλος με ενημέρωσε ότι τελείωσε η συνεργασία μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες για τη συνεργασία μας όλο αυτό το διάστημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: