Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Προχωρά με «Sport 5» ο Μελισσανίδης!

Νέα επαφή με την εταιρεία «Sport 5», που ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση για την εμπορική αξιοποίηση του νέου γηπέδου, είχε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Προχωρά με «Sport 5» ο Μελισσανίδης
Σε επαφή με τους εκπροσώπους της εταιρείας «Sport 5» ήρθε την Τρίτη ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Σε αυτή οι άνθρωποι της γερμανικής εταιρείας φέρονται να διεμήνυσαν στον «τίγρη» πως σύντομα θα είναι σε θέση να του καταθέσουν συγκεκριμένη πρόταση για την εμπορική αξιοποίηση του νέου γηπέδου της ομάδας.

Η εν λόγω εταιρεία, που είναι από τις πιο σοβαρές και πετυχημένες του χώρου, είχε εκφράσει εδώ και καιρό το ενδιαφέρον να παίξει το ρόλο μεσολαβητή για να κλείσει η ΑΕΚ συμφωνίες από τις οποίες θα αποκομίσει οφέλη για την «Αγια-Σοφιά». Αυτές αφορούν κυρίως την εμπορική ονομασία του νέου γηπέδου, αλλά όχι μόνο.

Μετά τη νέα επικοινωνία που υπήρχε με τον ισχυρό άνδρα της «Ένωσης», η υπόθεση πέρασε σε δεύτερο επίπεδο και πλέον το προσεχές διάστημα αναμένονται συγκεκριμένες προτάσεις από τους Γερμανούς, που θεωρούν πως το πρότζεκτ μπορεί να αποβεί πολύ προσοδοφόρο, για την εμπορική αξιοποίηση του γηπέδου και των χώρων του.

Στο μεταξύ, οι γεωτρήσεις που είναι απαραίτητες για κάποιες μετρήσεις του υπεδάφους, ολοκληρώθηκαν στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας και πλέον έχουν περάσει περιμετρικά του συγκεκριμένου χώρου κατόπιν σχετικής άδειας από το Δήμο. Τα αποτελέσματα των μελετών αυτών, αλλά κι άλλων που θα ακολουθήσουν, είναι απαραίτητα για τη συμπλήρωση του φακέλου της «Δικέφαλος 1924» για το γήπεδο, προκειμένου να εξασφαλιστούν οι απαραίτητες άδειες και να μπουν οι μπουλντόζες.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: