Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Καλύτερος όλων ο Μιραλάς!

Καλύτερος παίκτης της Έβερτον για τον μήνα Ιανουάριο ήταν ο Κέβιν Μιραλάς, καθώς σημείωσε κρίσιμα τέρματα δίνοντας παράλληλα και βαθμούς στα «ζαχαρωτά».

Καλύτερος όλων ο Μιραλάς
Για πρώτη φορά ο Κέβιν Μιραλάς αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης της Έβερτον για τον Ιανουάριο, όπως έκαναν γνωστό τα «ζαχαρωτά» μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους.

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί είναι η πρώτη φορά που κερδίσω αυτό το βραβείο από τότε που βρίσκομαι στην Έβερτον. Ο περασμένος μήνας ήταν πολύ καλός για εμένα. Βέβαια ο προηγούμενος μήνας ήταν δύσκολος για την ομάδα μετά από την ήττα που γνωρίσαμε από τη Λίβερπουλ. Αλλά εμείς τώρα κοιτάμε να νικήσουμε κάθε παιχνίδι», τόνισε ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και πρόσθεσε:

«Καλύτερη στιγμή μου ήταν το γκολ με φάουλ εναντίον της Νόριτς. Είχα δοκιμάσει κάτι παρόμοιο με την Στόουκ στο πρώτο παιχνίδι του Ιανουαρίου και δεν το έβαλα. Ενάντια στην Νόργουιτς, ήταν το ίδιο χτύπημα φάουλ αλλά σκόραρα και ήμουν ευτυχής» .

Τη φετινή σεζόν ο 26χρονος Βέλγος έχει αγωνιστεί σε 24 παιχνίδια στην Premier League με την Έβερτον, έχοντας σημειώσει πέντε τέρματα και μοιράσει ισάριθμες ασίστ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: