Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Παράσχος: «Αποδείξαμε πως έχουμε σταθερότητα»

Ο Γιώργος Παράσχος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη του Ατρομήτου επί της Καλλονής με 2-0.

Παράσχος: «Αποδείξαμε πως έχουμε σταθερότητα»
Η σταθερότητα του Ατρομήτου ικανοποιεί τον Γιώργο Παράσχο, που είδε την ομάδα του να συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις νικώντας 2-0 την Καλλονή στο Περιστέρι.

«Πετύχαμε ακόμα μία νίκη που είχε τεράστια βαθμολογική σημασία και συνεχίσαμε το αήττητο 15 αγωνιστικών σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι, παρ’ όλο που ο αντίπαλος ήρθε και έπαιξε πολύ κλειστά. Θέλει τεράστια υπομονή, σήμερα δεν μπορώ να πω ότι την είχαμε. Απλοποιήθηκαν τα πράγματα όταν έμεινε ο αντίπαλος με δέκα παίκτες. Στο δεύτερο διαχειριστήκαμε το παιχνίδι για να το τελειώσουμε με λιγότερη κούραση, καθώς μας περιμένουν δύσκολα ματς με Αστέρα, Ολυμπιακό και Λιβαδειά. Απέδειξε αυτή η ομάδα ότι έχει μια σταθερότητα, έσπασε κι άλλα ρεκόρ τη φετινή σεζόν. Ερχόμαστε από κεκτημένη ταχύτητα και θέλουμε να τη διατηρήσουμε και μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος», ανέφερε ο τεχνικός του Ατρομήτου.

Για τη συνέχεια και τα αγωνιστικά προβλήματα, τόνισε: «Αύριο θα δούμε αν είναι ανησυχητικό του Παπαδόπουλου, πιστεύουμε ότι δεν θα είναι θλάση, αλλά σφίξιμο. Πιστεύω θα παίξει ο Ναπολεόνι, ίωση είχε. Ο Φωτάκης είναι λίγο πίσω, αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να υπολογίζουμε εκεί, το έδειξαν και τα εργομετρικά, θέλει λίγο να κάνουμε υπομονή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: