Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

«Ωραία Καλλονή, κακάσχημη διαιτησία»

Την καλή εικόνα της ομάδας του και την… άσχημη διαιτησία σχολίασε ο Γιάννης Μαντζουράκης μετά την ήττα της Καλλονής απ’ τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

«Ωραία Καλλονή, κακάσχημη διαιτησία»
Ικανοποιημένος απ’ την απόδοση των ποδοσφαιριστών του, αλλά όχι απ’ την διαιτησία του αγώνα έμεινε ο Γιάννης Μαντζουράκης.

Ο τεχνικός της Καλλονής καυτηρίασε τη διαιτησία του ματς με τον Ατρόμητο, σχολιάζοντας αρχικά την εικόνα των ποδοσφαιριστών του:

«Οι παίκτες είχαν αγωνιστική πειθαρχία. Έκαναν ένα καλό και ομαδικό παιχνίδι και περιόρισαν τα όπλα του Ατρόμητου κατά πολύ. Σε άσχημη μέρα ο διαιτητής, θεωρώ ότι οι δυνατότητές του ήταν καλύτερες και δεν μπορέσαμε να φύγουμε με αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Είχαμε σχεδιάσει την ομάδα να έχει ύψος και γι’ αυτό δεν βάλαμε Λεοζίνιο και Περόνε».

Όσον αφορά τη διαιτησία ανέφερε: «Αυτά τα στοιχεία θέλαμε απέναντι σε μια ομάδα πάρα πολύ δυνατή όπως ο Ατρόμητος, που έχει κάθετο παιχνίδι. Είχαμε μία ωραία Καλλονή, αλλά παντρεύτηκε μία κακάσχημη διαιτησία. Κομβικό το ματς με τον Λεβαδειακό που έρχεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: