Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Μ’ ένα παράπονο πικρό!!

Αδικημένοι από το αποτέλεσμα και τα σφυρίγματα στον χθεσινό αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη νιώθουν στον Παναθηναϊκό. Παρουσία Αλαφούζου στα αποδυτήρια. Σημαντικό το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Μ’ ένα παράπονο πικρό
Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στην Τρίπολη, αλλά ένα λάθος του Ζέκα έμελε να του στοιχίσει όχι απλώς τη νίκη, αλλά έστω και το βαθμό της ισοπαλίας φέρνοντας την ήττα από τον Αστέρα με 1-0 και την υποχώρηση στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Οι «πράσινοι» είχαν καλή ανάπτυξη, δημιούργησαν αρκετούς κινδύνους στην αντίπαλη εστία, αλλά κάποια προβλήματα στην τελική πάσα/προσπάθεια τους στέρησαν το γκολ, το οποίο ήρθε σε βάρος τους μετά από ένα σπάνιο λάθος του Ζέκα, ο οποίος στο τέλος του αγώνα ήταν απαρηγόρητος και απολογήθηκε δημόσια, αλλά και στους συμπαίκτες του γι’ αυτό.

Μετά το τέλος του αγώνα το κλίμα στα αποδυτήρια (όπου κατέβηκε και ο Γιάννης Αλαφούζος) ήταν βαρύ, με τον Γιάννη Αναστασίου να θεωρεί αδικημένη την ομάδα του από το αποτέλεσμα. Παράλληλα στο «τριφύλλι» υπάρχουν ξανά παράπονα από τη διαιτησία, κυρίως για τη μη αποβολή του Σανκαρέ είτε με απευθείας κόκκινη στο 44’, είτε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στη συνέχεια, όπου διαμαρτυρόταν συνεχώς, όπως επίσης και για ένα οφσάιντ που υποδείχτηκε στον Κλωναρίδη στο 7’.

Νίκη με ΠΑΟΚ

Από σήμερα και χωρίς ρεπό, αφού δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση, η προσοχή στρέφεται στον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο (19:30). Στόχος είναι η νίκη για πολλούς λόγους. Κυρίως επειδή ο έκτος Πανθρακικός έχει πλησιάσει στους έξι βαθμούς, αλλά και προκειμένου να μην ξεφύγει περισσότερο ο ΠΑΟΚ, κάτι που θα καταστήσει ακόμη πιο δύσκολο το έργο των «πράσινων» στα play offs.

Ο Γιάννης Αναστασίου περιμένει να διαπιστώσει την αγωνιστική κατάσταση των Πράνιτς και Μέντες, αλλά είναι αμφίβολο αν θα έχει έστω και έναν εξ αυτών στη διάθεσή του. Πάντως κάποιες πιθανότητες να βρίσκεται στην αποστολή συγκεντρώνει ο Μλάντεν Πέτριτς, αν και ακόμη δεν είναι σε θέση να προσφέρει για περισσότερο από 20-30 λεπτά σαν αλλαγή. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: