Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Και τώρα για… προίκα στη Λεωφόρο!!

Χαμόγελα στον ΠΑΟΚ για το 5-0 επί του ΟΦΗ και όχι μόνο. Άρεσαν οι «νέοι». Στόχος η νίκη επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο για να αυξηθεί η βαθμολογική προίκα εν όψει play offs. Το παράπονο του Κλάους.

Και τώρα για… προίκα στη Λεωφόρο
Ο ΠΑΟΚ «ξεμπούκωσε» και με εξαιρετική απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο συνέτριψε με 5-0 τον ΟΦΗ στην Τούμπα. Μέχρι και ο απαιτητικός Χουμπ Στέφενς δήλωσε ικανοποιημένος μετά το ματς, κάτι που δεν συνηθίζει. Ο Ολλανδός τεχνικός είδε την ομάδα του να συνέρχεται γρήγορα μετά το στραπάτσο από τον Πλατανιά και αισιοδοξεί για ακόμη καλύτερο πρόσωπο με τις τελευταίες προσθήκες και τη σταδιακή προσαρμογή τους στην ομάδα. Ο μεγαλύτερος ανταγωνισμός για μία θέση στην ενδεκάδα διατηρεί πλέον σε εγρήγορση τους πάντες, καθώς ουδείς μπορεί να αισθάνεται σίγουρος, και κερδισμένος από αυτή τη διαδικασία βγαίνει ο ίδιος ο ΠΑΟΚ. Νάτχο και Χούσεν φανέρωσαν τα πρώτα δείγματα της ποιότητάς τους συνδυάζοντας ντεμπούτο με γκολ.

Νίκη στη Λεωφόρο

Από σήμερα κιόλας το ενδιαφέρον στρέφεται στο ματς της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Στόχος δεν είναι άλλος από τη νίκη, προκειμένου να εδραιωθεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, αλλά και να αυξήσει το προβάδισμα με το οποίο θα μπει στα play offs έναντι των υπολοίπων ομάδων και ειδικά των «πράσινων».

Το παράπονο του Κλάους

Ο Στέφανος Αθανασιάδης συμπλήρωσε χθες επτά κίτρινες κάρτες και θα λείψει σε δύο από τα τέσσερα προσεχή ματς πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ. Ο διεθνής φορ είχε χθες το παράπονο ότι δέχεται πολύ εύκολα κάρτες από τους διαιτητές που είναι μαζί του περισσότερο αυστηροί και από αμυντικούς ή μέσους που κάνουν πιο πολλά και πιο σκληρά φάουλ.

Ο Χουμπ Στέφενς είναι αυτός που θα αποφασίσει σε ποια ματς από αυτά με Παναθηναϊκό (εκτός), Αστέρα Τρίπολης (εκτός), Πανθρακικός (εντός) και Εργοτέλη (εκτός) θα λείψει ο «Κλάους». Πιθανότατα θα προτιμήσει να τον στερηθεί στα δύο τελευταία, προκειμένου να κερδίσει χρόνο προσαρμογής μέχρι τότε ο Ντάνι Χούσεν.

Νομοσχέδιο με… ενδιαφέρον

Το νομοσχέδιο που προωθείται για τον εκσυγχρονισμό των ελληνικών γηπέδων είναι κάτι που ενδιαφέρει άμεσα και τον ΠΑΟΚ. Αυτό προβλέπει την αύξηση της χωρητικότητας ενός γηπέδου κατά ποσοστό που δεν θα υπερβαίνει το 30% των υπαρχουσών θέσεών του με διαμόρφωση των κερκίδων που ήδη υπάρχουν ή προσθήκη νέων, αλλά και δημιουργία χώρων εμπορικής δραστηριότητας που δεν θα υπερβαίνουν το 15% του συνολικού ποσοστού υλοποιημένης δόμησης. Ο Ιβάν Σαββίδης, που επιθυμεί να αναμορφώσει την Τούμπα, μελετά με τους συνεργάτες του τη συγκεκριμένη προοπτική, πέρα από το ζήτημα του προπονητικού κέντρου στη Θέρμη.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: