Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

«Δεν ήταν για τον Στέφενς το fuck off»

Με δηλώσεις του σε σλοβάκικη ιστοσελίδα ο Μίροσλαβ Στοχ υποστήριξε πως το… περίφημο «fuck off» που ξεστόμισε κατά τη διάρκεια του ΠΑΟΚ-Πλατανιάς δεν είχε στόχο τον Χουμπ Στέφενς.

«Δεν ήταν για τον Στέφενς το fuck off»
Αναμφισβήτητα ήταν ένα από τα χάιλαϊτς της περασμένης αγωνιστικής.

Ο Μίροσλαβ Στοχ φαίνεται καθαρά σε βίντεο να βρίζει στα αγγλικά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ΠΑΟΚ-Πλατανιάς, με προφανή αποδέκτη του περίφημου –πια- «fuck off» τον τεχνικό του «δικέφαλου του Βορρά».

Μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, ο Σλοβάκος ποδοσφαιριστής έδωσε μια άλλη διάσταση στο επεισόδιο, υποστηρίζοντας ότι επρόκειτο για μια φράση που του βγήκε πάνω στο ματς και ότι σέβεται τον Στέφενς.

«Αυτό που είπα κατά την διάρκεια του αγώνα, δεν ήταν για τον προπονητή μου. Το είπα πάνω στην ένταση του παιχνιδιού. Χάναμε και εγώ έτσι απλά έβγαλα την ένταση μου. Δεν θα επέτρεπα στον εαυτό μου να μιλήσω έτσι στον τεχνικό της ομάδας.

Ο προπονητής μου είπε ότι το δέχεται και πως κατάλαβε ότι δεν το εννοούσα για αυτό και πως το όλο θέμα δημιουργήθηκε λόγω των υψηλών σφυγμών που υπήρχαν στο ματς», δήλωσε ο Στοχ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: