Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Όσο ζει... ελπίζει!!

Ο Άρης «κράτησε» τον Παναιτωλικό στο 0-0 στο «κάστρο» του Αγρινίου, κατάφερε να πάρει ακόμη ένα βαθμό και παρέμεινε «ζωντανός» στην μάχη του για παραμονή στη Σούπερ Λίγκα.

Όσο ζει... ελπίζει
Στο 0-0 έμειναν στο Αγρίνιο Παναιτωλικός και Άρης, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Οι «κίτρινοι», παρά την ασφυκτική πίεση, της ομάδας του Μάκη Χάβου στο δεύτερο ημίχρονο, κατάφεραν κρατήσουν το «μηδέν» και να παραμείνουν «ζωντανοί» στην προσπάθειά τους για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Σωρεία χαμένων ευκαιριών για τους Αγρινιώτες στο δεύτερο 45λεπτο, όπου ήταν καλύτεροι, όμως δεν κατάφεραν λόγω της αστοχίας τους και της «ψυχωμένης» άμυνας των παικτών του Σούλη Παπαδόπουλου να βρουν δίχτυα.

Στην 6η θέση με 34βαθμούς παρέμεινε ο Παναιτωλικός, τελευταίος συνεχίζει ο Άρης με 14.


Το ματς:




Με τον αγωνιστικό χώρο να είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένος, λόγω της δυνατής βροχόπτωσης, ο Παναιτωλικός μπήκε καλύτερα στο ξεκίνημα του πρώτου ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν την πολυπρόσωπη άμυνα του Άρη, ωστόσο, το βαρύ τερέν τους ανάγκαζε να καταφεύγουν σε ψηλές σέντρες, οι οποίες εξουδετερώνονταν εύκολα από τον Διούδη και τους συμπαίκτες του.

Από τη μεριά τους, οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου, αν και είχαν σαφή πρόθεση να διαφυλάξουν το «μηδέν» στα μετόπισθεν, προσπάθησαν με μακρινές μπαλιές να βγουν στην αντεπίθεση και να παραβιάσουν την εστία του Ράφαελ. Το παιχνίδι σιγά-σιγά άνοιξε και αυτό βοήθησε και τις δύο ομάδες να δημιουργήσουν ευκαιρίες, χωρίς όμως να καταφέρουν να τελειώσουν σωστά τις φάσεις. Έτσι, το 0-0 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Θάνου για το πρώτο ημίχρονο.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου 45λεπτου ο Παναιτωλικός εμφανίστηκε πιο ουσιαστικός. Οι παίκτες του Μάκη Χάβου έγιναν πιο γρήγοροι στο χώρο της μεσαίας γραμμής και μετέφεραν πιο εύκολα τη μπάλα κοντά στην περιοχή του Άρη. Τα πολλά φάουλ των «κίτρινων» στο δεύτερο μισό του γηπέδου έθεταν σε κίνδυνο την άμυνά τους αφού οι Κούσας και Μπικέι υπερτερούσαν στις μονομαχίες και δημιουργούσαν προβλήματα στον Διούδη.

Με το πέρασμα των λεπτών οι γηπεδούχοι πίεζαν ακόμη περισσότερο την εστία του Διούδη. Τα τελευταία λεπτά οι εστία του Άρη κινδύνεψε είτε από τις στημένες φάσεις, είτε από τις σέντρες του Νταλμά, όμως ο Διούδης, οι συμπαίκτες του και η αστοχία των παικτών του Χάβου δεν έφεραν το γκολ στον Παναιτωλικό. Στα τελευταία λεπτά οι «κίτρινοι» κατάφεραν να «παγώσουν» τον ρυθμό του παιχνιδιού «ροκάνισαν» τον χρόνο και κατάφεραν να κρατήσουν το 0-0 μέχρι το φινάλε.





Οι συνθέσεις:




Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Κούσας, Καμαρά, Θεοδωρίδης (90’ Μαρτίνες), Τζούνιορ, Σφακιανάκης (78’ Παπουτσογιαννόπουλος), Γκάλο, Μπακάκης (68’ Νταλμά), Ανίν, Μπικέι, Μπόγιοβιτς

Στον πάγκο: Στεφανάκος, Κουτρομάνος, Καλί, Μελισσάς

Άρης (Σούλης Παπαδόπουλος): Διούδης, Κύργιας, Γιαννίτσης, Πουλίδο, Τσουμάνης, Παπαδόπουλος (74’ Σουνάς), Μπακασέτας (90+3’ Αγγελούδης), Βαγγέλι, Μανιάς, Μπουγαΐδης (45΄ Νταμπαρλής), Τσιάρας

Στον πάγκο: Γουναρίδης, Καραγκούνης, Γκόλιας, Νταμαρλής, Κουσίδης

Διαιτητής: Θανάσης Γιάχος (Χίου)

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Αγρινίου Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: