Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Καραγεωργίου: «Κακιά στιγμή»

Ψύχραιμα αντιμετώπισε ο Νίκος Καραγεωργίου το 1-1 του Λεβαδειακού απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Καραγεωργίου: «Κακιά στιγμή»
Στο γεγονός ότι αυτή τη φορά-σε αντίθεση με το ματς με τον Άρη-η τύχη δεν ήταν με το μέρος της ομάδας του, αλλά και στο ότι ο Λεβαδειακός δεν «καθάρισε» νωρίτερα το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης στάθηκε ο Νίκος Καραγεωργίου.

«Όταν δέχεσαι γκολ στα τελευταία λεπτά δεν είναι και το καλύτερο, που μπορεί να σου συμβεί… Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια με έναν αντίπαλο πολύ ικανό, όπως αποδείχθηκε, πολύ δυναμικό. Φέραμε το παιχνίδι εκεί που το θέλαμε, αλλά στο τέλος μια κακιά στιγμή, χάθηκε η μπάλα στον αέρα στην πρώτη φάση και δεχθήκαμε το γκολ. Η αίσθηση μου είναι πως θα μπορούσαμε στο πρώτο ημίχρονο να έχουμε πετύχει κάποιο γκολ και να έχουμε πάρει μια διαφορά, ώστε αν συνέβαινε κάτι όπως στο τέλος να μην το πληρώσουμε. Αφού δεν το κάναμε όμως, στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά. Την άλλη φορά με τον Άρη είχαμε κάνει εμείς την ανατροπή. Τελειώσαμε, το έγραψε η ιστορία αυτό, συνεχίζουμε», ανέφερε ο τεχνικός των Βοιωτών.

Ερωτηθείς αν αλλάζει κάτι για τον Λεβαδειακό η απόφαση για το 2+1 του υποβιβασμού, απάντησε: «Δεν έχουμε καμιά σκέψη και δεν ασχοληθήκαμε με αυτό το θέμα. Η ομάδα έχει δυνατότητες και ικανότητες για πολύ ψηλότερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: