Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Το απίθανο φινάλε των Λέικερς!

Οι Λέικερς ξέμειναν με… τέσσερις παίκτες στο φινάλε του αγώνα με τους Καβαλίερς, αλλά ένας κανονισμός βοήθησε να αποφύγουν την ήττα από τους Καβαλίερς.

Το απίθανο φινάλε των Λέικερς
Η λειψανδρία των Λέικερς φάνηκε περισσότερο από ποτέ τα ξημερώματα στον αγώνα τους με τους Καβαλίερς.

Στον αγώνα του Κλίβελαντ ο Μάικ Ντ’ Αντόνι είχε μόνο οκτώ παίκτες στη διάθεσή του, καθώς Κόμπι Μπράιαντ, Πάου Γκασόλ, Τζόντι Μικς και Τζόρνταν Χιλ είναι τραυματίες, ο Στιβ Νας αποφασίστηκε να μην παίξει συνεχόμενα παιχνίδια μετά την επάνοδό του από πολύμηνη απουσία, ενώ ο Μάνι Χάρις «κόπηκε» από το ρόστερ μετά την ολοκλήρωση του δεκαήμερου συμβολαίου του.

Θεωρητικά οκτώ παίκτες θα ήταν αρκετοί για να… βγει ένα ματς. Έλα όμως που αποδείχτηκε το αντίθετο. Ο Νικ Γιανγκ αποχώρησε με διάστρεμμα στο πρώτο ημίχρονο, ο Κρις Κέιμαν αποβλήθηκε με έξι φάουλ νωρίς στην τέταρτη περίοδο και ο Τζόρνταν Φάρμαρ έπαθε κράμπες και οι Λέικερς έμειναν με πέντε παίκτες.

Τα χειρότερα όμως δεν είχαν ακόμη έρθει. Με 3:32 να απομένουν για το τέλος, ο Ρόμπερτ Σάκρε χρεώθηκε με έκτο φάουλ και έπρεπε να αποβληθεί. Όμως ο Μάικ Ντ’ Αντόνι δεν είχε άλλον υγιή παίκτη στον πάγκο και βάσει των κανονισμών ο Σάκρε παρέμεινε στο παρκέ, με τους Καβαλίερς να κερδίζουν έναν πόντο από τεχνική ποινή και να πλησιάζουν στους οκτώ (103-111). Τέτοια θα χρεωνόταν σε κάθε επόμενο φάουλ του συγκεκριμένου παίκτη, που πάντως προφυλάχθηκε μέχρι το φινάλε και έτσι οι Λέικερς «επιβίωσαν» και μάλιστα επικράτησαν 119-108.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: