Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Στο τέλος μιλάει η Ρόμα!! (video)

Το colpo grosso της Νάπολι χάλασε η Ρόμα! Οι «παρτενοπέι» άγγιξαν μεγάλη ανατροπή στο Ολίμπικο, όμως ο Ζερβίνιο είπε την τελευταία λέξη κι έδωσε προβάδισμα πρόκρισης (3-2) στον τελικό του Coppa Italia

Στο τέλος μιλάει η Ρόμα! (video)
Στο «τσακ» μιας μεγάλης… απόδρασης συνέλαβε η Ρόμα τη Νάπολι!

Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ έφερε τούμπα τον ημιτελικό Κυπέλλου στο «Ολίμπικο», αλλά ακριβώς την ώρα που ετοιμαζόταν να φύγει με προβάδισμα πρόκρισης από ‘κει, ο Ζερβίνιο τη φρέναρε απότομα.

Ο Ιβοριανός είχε ανοίξει το σκορ στο 13’ (με υπέροχο τσίμπημα) κι είχε δει τον Στρούτμαν να κάνει φαινομενικά εύκολο το βράδυ για την ομάδα τους (με οβίδα στο 32’).

Αρκούσε όμως μια ανεπανάληπτη γκέλα του Ντε Σάνκτις (σε σέντρα του Ιγκουαΐν στο 47’) κι ένα υπέροχο σόλο του Μέρτενς στο 70’ για να γυρίσει τούμπα η Νάπολι το ματς.

Και μετατρεπόμενη στην πρώτη ομάδα που σκόραρε στο «Ολίμπικο» μετά από… 9 ώρες και 17 λεπτά, ν’ απειλήσει ότι θα φύγει από ‘κει ως φαβορί για την πρόκριση. Ωστόσο ο Ζερβίνιο… διαφώνησε και τελειώνοντας ωραία αντεπίθεση στο 88’, έγραψε το 3-2 κι έστειλε μ’ ελαφρύ αβαντάζ τη Ρόμα στον δεύτερο ημιτελικό του «Σαν Πάολο».


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: