Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Κροος: «Δεν είναι πρόβλημα το συμβόλαιο»

Κανένα πρόβλημα που δεν έχει ανανεώσει με την Μπάγερν Μονάχου δεν έχει ο Τόνι Κροος, όπως δήλωσε στη σελίδα του στο Facebook, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Βαυαρούς μέχρι το 2015.

Κροος: «Δεν είναι πρόβλημα το συμβόλαιο»
Για τα όσα γράφονται τις τελευταίες μέρες για το μέλλον του στην Μπάγερν Μονάχου πήρε θέση ο Τόνι Κρόος μέσω της σελίδας του στο Facebook.

Ο 24χρονος μέσος των Βαυαρών εμφανίστηκε χαρούμενος που αγωνίζεται για τους πρωταθλητές Ευρώπης και τόνισε πως δεν τίθεται θέμα που δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του .

«Τις τελευταίες μέρες ακούγονται πολλά για το ποδοσφαιρικό μου μέλλον. Το γεγονός είναι ότι εγώ είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίζομαι για την Μπάγερν Μονάχου και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα που δεν έχουμε ακόμα συζητήσει για την ανανέωση του συμβολαίου μου γιατί το τρέχον τελειώνει το 2015. Το μόνο που με απασχολεί τώρα είναι να κάνουμε μια εντυπωσιακή χρονιά όπως και η περσινή », τόνισε ο διεθνής Γερμανός των νταμπλούχων Γερμανίας.

Την φετινή σεζόν μετράει 31 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με την Μπάγερν Μονάχου μοιράζοντας 8 ασίστ και βάζοντας ένα τέρμα.





Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: