Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Παυλής: «Θα δώσω και την ψυχή μου για να συνεισφέρω»

Πολύ σημαντικές για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ χαρακτήρισε τις Ακαδημίες της ομάδας ο Μιχάλης Παυλής και τόνισε πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να συνεισφέρει από το νέο του πόστο που θα έχει στον σύλλογο.

Παυλής: «Θα δώσω και την ψυχή μου για να συνεισφέρω»
Στο προπονητικό τιμ των Ακαδημιών της ΑΕΚ ανήκει από την Τετάρτη (5/2) ο Μιχάλης Παυλής. Όπως είπε, είχε στο μυαλό του ότι εφόσον δεν μπορεί να προσφέρει πλέον ως ποδοσφαιριστής στους «κιτρινόμαυρους» λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, είναι δυνατόν να το κάνει από αυτή τη θέση.

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί έγινε αυτό που ήθελα και ξεκινώ από σήμερα κιόλας σε αυτό το νέο πόστο, στις Ακαδημίες. Είναι κάτι που το είχα στο μυαλό μου και θέλω να ευχαριστήσω τόσο την ΑΕΚ που δίνει αυτή την ευκαιρία, όσο και τον Άγγελο Χατζόπουλο που με δέχθηκε στο επιτελείο του», δήλωσε ο 24χρονος στην «Ώρα των Σπορ» και στη συνέχεια ανέφερε ότι θα δώσει και την ψυχή του για να βοηθήσει την ομάδα.

«Ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο για μένα και πλέον είμαι επικεντρωμένος αποκλειστικά σε εκεί, ώστε να προσφέρω όσα περισσότερα μπορώ και να βοηθήσω τα νέα παιδιά να αγαπήσουν τόσο το ποδόσφαιρο όσο και την ΑΕΚ. Έχω πολλή όρεξη για δουλειά και θα δώσω και την ψυχή μου για να συνεισφέρω όσο μπορώ, ώστε να προχωρήσει αυτό το κομμάτι που λέγεται Ακαδημίες και το οποίο θεωρώ πολύ σημαντικό για την επόμενη ημέρα του συλλόγου», κατέληξε ο Παυλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: