Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

«Κλείνει» Μαρσελίνιο, αλλά για το καλοκαίρι!!

Στην Ελλάδα θα φθάσει εντός της ημέρας ο Μαρσελίνιο ώστε να δώσει τα χέρια με τον Αστέρα Τρίπολης, όμως φαίνεται πως η μεταγραφή έχει ορίζοντα καλοκαιρινό. Παίρνουν και επιθετικό οι Αρκάδες.

«Κλείνει» Μαρσελίνιο, αλλά για το καλοκαίρι
Σε συμφωνία με τον Αστέρα Τρίπολης έχει έρθει ο Μαρσελίνιο και ο παίκτης αναμένεται στην Ελλάδα σήμερα (6/2) ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Το «φλερτ» υπήρχε εδώ και μέρες, πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου (σε ότι αφορά τους αθλητές που έχουν συμβόλαιο). Ο 26χρονος εξτρέμ, πρώην της Ξάνθης, έμεινε ελεύθερος από τη Μπένι Γιας και διαπραγματεύεται τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, που θα είναι όπως φαίνεται οι «κυανοκίτρινοι».

Ωστόσο, ερωτηματικό παραμένει το από πότε και μετά θα τεθεί σε ισχύ το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή. Ο Μαρσελίνιο έχει αγωνιστεί ήδη σε δύο ομάδες κατά τη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και δεν επιτρέπεται να παίξει σε τρίτη. Ξεκίνησε τη σεζόν στον ακριτικό σύλλογο και μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν στην Μπένι Γιάς. Οπότε λογικά, θα μπορεί να προσφέρει στους Αρκάδες από το καλοκαίρι και μετά. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: