Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Ζέκα: «Συγγνώμη για το λάθος»

Συγγνώμη για το λάθος που έκανε το οποίο και είχε ως αποτέλεσμα το γκολ του Αστέρα Τρίπολης και την ήττα του Παναθηναϊκού ζήτησε ο Ζέκα μετά το τέλος του αγώνα.

Ζέκα: «Συγγνώμη για το λάθος»
Συγγνώμη για το λάθος που έκανε το οποίο και είχε ως αποτέλεσμα το γκολ του Αστέρα Τρίπολης και την ήττα του Παναθηναϊκού ζήτησε ο Ζέκα μετά το τέλος του αγώνα.

«Η ομάδα έπαιξε καλά στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε ευκαιρίες για να σημειώσουμε περισσότερα από ένα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο αρκούσε ένα λάθος μου για να δεχθούμε γκολ, αυτό το λάθος μας κόστισε τρεις βαθμούς», τόνισε –αρχικά- και συνέχισε:

«Οφείλω να ζητήσω συγγνώμη στους φίλους του Παναθηναϊκού, στους συμπαίκτες μου και σε όσους αγαπούν τον Παναθηναϊκό. Δυστυχώς αυτό είναι το ποδόσφαιρο, θα προσπαθήσουμε την επόμενη φορά και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα συνεχίσουμε να παλεύουμε».

Στη συνέχεια ο αρχηγός του Τριφυλλιού αναφέρθηκε και στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

«Σε όλους τους αγώνες προσπαθούμε να νικήσουμε, το ίδιο κάναμε και στην Τρίπολη αλλά δεν τα καταφέραμε. Στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα μπούμε για να νικήσουμε, να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να μην κάνουμε τα ίδια λάθη που θα μας στοιχίσουν τον αγώνα», κατέληξε.


Κουτρουμπής: «Άδικο το αποτέλεσμα»
Άδικη χαρακτήρισε την ήττα του Παναθηναϊκού απ’ τον Αστέρα Τρίπολης ο Γιώργος Κουτρουμπής, βάσει της εικόνας του τριφυλλιού στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν άξιζε να ηττηθεί απ’ τον Αστέρα Τρίπολης ο Παναθηναϊκός, όπως τόνισε ο Γιώργος Κουτρουμπής. Ο αμυντικός του τριφυλλιού τόνισε πως η ήττα προήλθε από μια στιγμή αδράνειας, ενώ ξεκαθάρισε πως όλη η ομάδα πάει για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ μέσα στη Λεωφόρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA:

«Το αποτέλεσμα μας αδικεί. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένα από τα καλύτερά μας και χάσαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Από μία αδράνεια δεχθήκαμε ένα γκολ. Σήμερα έτυχε να μη μπορούμε να σκοράρουμε. Σε άλλα ματς εκτός έδρας έχουμε πάει καλύτερα. Δεν νομίζω πως θα μας στοιχίσει τόσο πολύ η σημερινή απώλεια βαθμών. Έχουμε πολλά ματς μπροστά μας και στην πορεία θα ανέβουμε βαθμολογικά. Θέλουμε πολύ τη νίκη με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο μπροστά στον κόσμο μας.

Ερωτηθείς για το ότι αγωνίστηκε ως αμυντικό χαφ: «Έχω παίξει και παλιότερα αμυντικό χαφ. Από τη στιγμή που μου το ζητάει ο προπονητής πρέπει απλά να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να αγωνίζομαι εκεί».

Αμπεΐντ: «Είναι ενοχλητικό...»
Απογοητευμένος απ’ την ήττα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ήταν ο Μεχντί Αμπεΐντ, αφού όπως τόνισε η ομάδα του έπαιξε καλά και δεν άξιζε να φύγει με κατεβασμένο κεφάλι από τον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA:

«Είναι ενοχλητικό αυτό που συνέβη γιατί όταν παίζεις καλά και χάνεις δεν είναι ωραίο. Κάναμε ένα λάθος και χάσαμε το ματς. Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον τρόπο που το κάνουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε με το κεφάλι ψηλά και να κοιτάξουμε τον επόμενο αγώνα.

Δεν έχουμε μεγάλη αποτελεσματικότητα και πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Πρέπει να «σκοτώνουμε» τον αντίπαλο όταν έχουμε την ευκαιρία. Ο Αστέρας έβαλε ένα γκολ και πήρε τη νίκη.

Δεν ξεκινήσαμε πολύ δυνατά το δεύτερο ημίχρονο, μας έλειψε η συγκέντρωση και υπάρχει απειρία στην ομάδα. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τον ΠΑΟΚ. Έχουμε μπροστά μας τρεις ημέρες να προετοιμαστούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: