Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Αναστασίου: «Χωρίς φάση κέρδισε ο Αστέρας»

Δίχως να κάνει ευκαιρία για γκολ ο Αστέρας Τρίπολης «έκλεψε» τη νίκη απ’ τον ανώτερο Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε ο Γιάννης Αναστασίου.

Αναστασίου: «Χωρίς φάση κέρδισε ο Αστέρας»
Ο Παναθηναϊκός είχε τις φάσεις για το γκολ, ήταν καλύτερος, ωστόσο από ένα δικό του λάθος ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε απ’ το... πουθενά να πάρει τους τρεις βαθμούς, όπως τόνισε ο Γιάννης Αναστασίου.

Ο τεχνικός του τριφυλλιού ξεκαθάρισε πως η προσπάθεια συνεχίζεται αφού «έτσι είναι το ποδόσφαιρο» και... δεσμεύτηκε για ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση στο εγγύς μέλλον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήρθαμε στην Τρίπολη για να κερδίσουμε. Ο Αστέρας παίζει το ίδιο καλά και εντός και εκτός. Ο αγωνιστικός χώρος μπορεί να ήταν βαρύς, όμως με δικό μας λάθος πήρε τη νίκη ο Αστέρας. Χωρίς φάση κέρδισε. Ενενήντα λεπτά παίξαμε καλύτερα, πληρώσαμε τις συνέπειες του ρίσκο. Κρίμα για τα παιδιά, ήμασταν οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο".

«Δεχτήκαμε το γκολ από δικό μας λάθος. Τρέξαμε να το γυρίσουμε, ίσως και πιο βιαστικά από ότι έπρεπε. Σύμφωνα με τις φάσεις του αγώνα έπρεπε να το καθαρίσουμε και να πάρουμε τη νίκη».

«Παίζουμε με έναν επιθετικό τον Μπεργκ. Λείπει ο Φιγκερόα, παλεύουν οι Καρέλης και Κλωναρίδης. Στις λεπτομέρειες χάνουμε βαθμούς, Θα βελτιωθούμε και θα ανέβουμε επίπεδο. Προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: